Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ajándékötletek párodnak, a legforróbb ünnepekre!

A legtöbb ünnep alkalmával kedvesünknek olyan ajándékot választunk, amire vágyik vagy amit már említett nekünk, esetleg olyat, amire szüksége lehet. No de mi van akkor, ha olyan ajándékra esik választásunk, amire csak titkon vágyik, vagy aminet nagyon is jól tudjuk, hogy örülne?

A Szexshop.hu segítségével igazán izgalmas ajándékötleteket sorakoztatunk fel, amelyek valószínűleg nem csak az ajándékozott félnek okoznak kellemes pillanatokat!

 

Párvibrátorok

 

 

A párvibrátorok, ahogy nevük is jelzi, mindkét fél számára új ajtókat nyit az élvezet folyosóján. Az ergonomikus kialakítású, könnyen kezelhető kiegészítők segítségével egyszerre tudjuk stimulálni mindkét fél receptorait, míg az aktus során egyfajta játékosságot csempész a hálószobába, hiszen e készülékeket úgy tervezték, hogy a legoptimálisabb beállításokat és pozíciókat együtt fedezhessük fel.

Ruházz be rá bátran és ajándékozz egy kis gyönyört párodnak (és persze magadnak)!

Erotikus női body

 

 

Sokszor kapják meg a férfiak, hogy milyen ízléstelen és önző dolog szexi fehérneműt vásárolni egy nőnek ajándék gyanánt. Ebben van is valami, ám ha kapcsolatotok őszinte és mindketten nyitottak vagytok egy kis újdonságra az ágyban, nemtől és kortól függetlenül izgalmas ajándék lehet egy szexi body a pár női tagjának.

A női test talán az egyik leggyönyörűbben megkomponált mű az teremtés koncertjén, aminek szépségeit és legszembetűnőbb előnyeit könnyedén felszínre lehet csalogatni egy sokat sejtető, visszafogott mégis szívdöglesztő bodyval, ami egyfajta zöld jelzés a pár mindkét felének a bujaság óráinak megkezdésére.

 

Masszázsolajok, masszázsgélek

 

 

Ez esetben az ajándék inkább maga cselekvés, amihez persze nem árt egy kis kísérő, amivel újabb szintre emelhetitek az erotikus masszázsról eddig tapasztaltakat. Tökéletes segítőtárs lehet egy jól kiválasztott masszázsolaj vagy masszázsgél, amely kellemes sikamlósságával és megigéző illatával azonnal buja gondolatokat ébreszt mindkét fél fejében.

Használjátok egy fárasztó nap utáni hátmasszázsra vagy előjáték gyanánt síkosítóként, a lényeg hogy az ajándékozás után minél többet legyetek együtt a masszásolaj és masszázsgél társaságában, hiszen abból általában az fog kisülni, amire most gondolsz!

 

Óvszerek

 

 

Igen, valóban elég lényegretörő ajándék, de ha belefér nálatok az ilyesmi, miért ne? Engedd szabadjára a fantáziád és válogass össze egy olyan csomagot, amiben a legkevésbé hétköznapi óvszerek vannak, add ajándékba kedvesednek és kezdődjék a tánc!

Próbáljátok ki mindet, legyen az bordázott, stimuláns, extra vékony vagy foszforeszkáló, a lényeg ez esetben is a játékosság, az élvezet és persze a védelem, hiszen elsősorban ezért van rájuk szükség.

 

Reméljük ez a pár tipp segít kicsit feldobni a hétköznapokat és hozzájárul az izgalmas hálószobában töltött órákhoz.

Ha szükséged lenne a cikkben említettek egyikére, keresd fel bátran a Szexshop.hu webáruházát, ahol a nagyszerű választék mellett kifejezetten ügyelnek a diszkrécióra!

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, irány az OP Story blog oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem