Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ajándékötletek a természet szerelmeseinek

A Karácsony egy nagyon szép és meghitt ünnep. A ‘szeretet ünnepének’ is gyakran nevezik, nem véletlenül, mivel a családok apraja nagyja ilyenkor kedves ajándékokkal lepik meg egymást. De a karácsonyi ajándék kiválasztása nem mindig könnyű feladat, nagyon sok embernek okoz fejtörést, hogy milyen szuper és hasznos ajándékokkal lepje meg családtagjait. Cikkünkben a Leitzhungária webshopjának segítségével szeretnék a természetet, kirándulást kedvelő embereknek ajándék ötleteket adni.

leitzhungaria_hatizsak

Túraruházat, hátizsák

Nincs is ideálisabb ajándék a természet szerelmeseinek, mint a túraruházat, és hátizsák. Ugyanis ezek a legalapvetőbb kellékei a természetjáróknak. A kirándulásnál nem mindegy, hogy milyen ruhát viselünk. Ezeknél a szabadidős hobbiknál az elsődleges amit be kell szerezni a megfelelő ruházat, mivel ezek védelmet és támogatást nyújtanak a nehezebb terepeken is. A tökéletes túra szett több rétegből áll. Az alsó réteg közvetlenül érintkezik a testtel, a középső réteg hőszigetelő, míg a külső réteg az időjárás jelenségeitől véd meg. Ezeknél az öltözékeknél nem a megjelenés, kinézet a fontos, hanem hogy praktikus, kényelmes, tartós, vízhatlan, és gyorsan száradó legyen. A pulóverek második rétegű öltözékek, elsődleges feladatuk hogy megtartsa a test hőjét, különösen a késő őszi, téli kirándulások alkalmával. Nagyon jó szolgálatot tesz a hegyi túráknál, hűvös erdőkben, téli hideg hónapokon is. A nadrág esetében érdemes olyan anyagút választani ami strapabíró,  erős szövésű legyen, megfelelő mennyiségű zsebekkel legyen ellátva. Kényelmesen lehessen benne hosszabb távokat megtenni, akár hegyeket megmászni. A legfontosabb külső védőruházat pedig a kabát. Eső, szél és egyéb szélsőséges időjárások ellen a legjobb védő felszerelésünk.

leitzhungaria_tura

Túra hátizsák

Azoknak a természetjáróknak, akik szeretnek hosszabb, többnapos túra útvonalakat bejárni kiváló ajándék ötlet lehet a túra hátizsák.  A hátizsák egy szuper találmány, tökéletesen illeszkedik az emberek legterhelhetőbb testrészeire, a hátra és csípőre. Mivel ezekkel a táskákkal 2-5 napos túrákat lehet bejárni, kényelmesek, nagy a belső űr tartalmuk, így minden szükséges alapfelszereléseket magaddal tudsz vinni, legyen az kabát, nadrág, távcső, zseblámpa, akár kemping lámpát is. Téli és nyári túrákhoz szükséges felszerelések egyaránt elférnek benne.

leitzhungaria_tel

Fűthető ruhák

Ha az egyik kedves családtagod a természet szerelmese még a téli fagyos hónapokban is, akkor számára nagyszerű ajándék lehet egy fűthető alá öltözős ruha szett, fűthető kesztyű, és fűthető mellény, kabát. Ezek a melegítő kiegészítők rendkívül jó választások a hideg, több napos túraútvonalak, hegyi túrák bejárásához. Könnyű, és komfortos viselést biztosítanak, a meleg ruhadarabok által sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat, sokkal kellemesebb lesz a közérzetünk, elviselhetővé teszi a hideg fagyos időjárását. Lélegző anyagának köszönhetően, nem fülled be, akár még síelésnél is kiváló társunk lehet, remek szellőzési képességének köszönhetően. Rendkívül praktikus, hasznos segítség és jelentősen javítja a komfortérzetet hosszú ideig a hidegben, és a mozgás nélküli árusoknak például. Ezek a fűthető ruhák akkumulátoruk által 5 órán keresztül képesek melegen tartani, megóvni a fagyos időtől. A fűtés intenzitását 3 fokozatban állíthatjuk be, a külső hőmérsékleti viszonyoknak és saját hőérzetünknek megfelelően.

leitzhungaria_cipo

Amennyiben egyik családtagod szeret időt tölteni a természetben, szereti a több napos túrákat, a hideg téli idő sem riasztja el kedvenc időtöltésétől, akkor látogass el a leitz-hungaria.hu webshopjába és válassz számára egy nagyon praktikus kiegészítőt. Ezekkel a termékekkel biztosan nem lősz mellé. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem