Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ajándék Ötlet kicsiknek és nagyoknak

 

A Karácsony előtti utolsó hónapok az emberek nagy részének komoly fejtörést okoznak. Milyen hasznos karácsonyi ajándékokat vegyenek a család aprajának, nagyjának. A gyerekek milyen játékoknak örülnének, milyen játékokkal játszanának szívesen. A kamasz gyerekeknek mi a legideálisabb ajándék, amivel még örömet lehetnek okozni. Szerencsére a gyerekeknek a legkönnyebb megvásárolni az ajándékokat, ugyanis ők mindennek örülnek, majdnem mindegy hogy milyen típusú játékot választunk számukra. Ennek ellenére szeretnénk óriási örömet okozni, hogy életük első szakaszban igazán varázslatos ünnepeket szerezzünk nekik, melyekre későbbi életszakaszukban is örömmel emlékeznek vissza.  Abból tudhatjuk, hogy a megfelelő ajándékot választottuk, hogy ha örömet okoz annak akinek adjuk, és a tőlünk kapott kedves ajándékot szívesen is használja, és nem porosodik csak a szekrényben vagy a polcon.

bivin_gyerek

Karácsonyhoz közeledve, ha tanácstalannak éreznéd magad, hogy mivel lepd meg a kicsiket és nagyokat családodban, akkor ez a cikkünk most Neked szól. A Bivin Market webshopjának segítségével szeretnénk ajándék ötleteket nyújtani, hogy igazán varázslatossá tedd ezt a meghitt családi ünnepet!

Ötletek a legkisebbeknek

A karácsonyi ajándék főleg a család legfiatalabb tagjainak, a gyerekeknek jelenti a legnagyobb örömet, varázst. Ezért az ünnep előtti hónapokban rengeteg szülő, nagyszülő már azon töri a fejét, hogy milyen ajándékkal szerezhetne óriási örömet gyermeke, unokája számára. Nem mindig könnyű feladat kitalálni, hogy a gyerekek mire is vágynának úgy igazán. Különösen a kisgyerekekre igaz, hogy kívánságaik nagyon rövid életűek, naponta, két naponta új ötletek születnek meg buksijukban. Ezzel feladják a leckét a szülőknek, nagyszülőknek. Vannak azonban olyan ötletek, amelyeknek a gyermekek nagyon fognak örülni. A kicsi gyerekek számára a legideálisabb ajándék változatlanul a játék. Ezekkel az ajándékokkal általában nem lehet mellélőni. A gyermekek fő tevékenysége a játszás, örömüket lelik benne, általuk ismerik meg a világot, fejleszti a kreativitásukat, a gondolkodásukat, s még a fantáziájukat is. Ha szomorúak akkor egy számára kedves plüss játék vigaszt nyújthat. A kisgyermekek számára általában a klasszikus, jól bevált játékok a legjobbak, melyeknek a legfőbb célja hogy általa megtestesüljön a gyermeki fantázia.

bivin_jatekauto

A kisfiúk nagyon szeretik az autókat,munkagépeket, sétálás közben is szívesen figyelik meg ezeket a járműveket. Kiváló ajándék lehet számukra akár egy játék kukásautó, rendőrautó, főleg ha még élethű hangokat is ad ki. A bölcsődés, óvodás kisfiúk számára ez rendkívüli örömet okoz. Nagyobbacska kis iskolás gyermekeknek, akiknek már fejlettebb a kézügyessége, bátran lehet ajándékozni távirányítós autót, vagy versenyautó pályán irányítható autókat.

bivin_jateksuto

A késő bölcsődés, óvodás kisgyermekek főleg a kislányok szívesen játszanak szerepjátékokat. Megfigyelik otthon szüleik tevékenységét, közvetlen környezetüket. Majd játék tevékenység keretén belül a korábban látott tevékenységeket szívesen játsszák el újra, és újra. A szerepjátékok által információkat gyűjtenek be környezetükről, a használati tárgyakat, megismerik az otthoni tevékenységeket, amiket szüleik végeznek el rendszeresen. Kiváló ajándék ötlet lehet kislányok számára a játék orvosi táska, játék konyha, egyéb játék háztartási kiegészítőkkel, mint például a játék mosógép és porszívó.

Egy mozgásfejlesztő játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideális meglepetés lehet. Az mellett, hogy fejleszti a mozgásukat, egyensúlyérzéküket, még nagyon szórakoztató is. Egy zenélő táncszőnyeggel biztosan nem lehet mellélőni.

bivin_festokeszlet

Nagyobb gyerekeknek, akik már örömüket lelik a művészetben, kiváló ajándék ötlet lehet számukra a kreatív kézműves játékok. Kisiskolások szüleinek érdemes figyelni arra, hogy, új hobbikat, képességeket fejlesztő tevékenységeket vezessenek be gyermeküknek. Legyen az színes ceruza készlet, ecset és festék készlet, rajztábla krétával. Olyan eszközök, amik által fejlődik a kézügyessége, fantáziája, és türelme is.

bivin_ajandek

Ötletek a nagyobbaknak

Egy nagyobb, tinédzser gyereknek nem egyszerű feladat olyan ajándékot választani, aminek szívből örül. A különféle ruházati cikkek, kiegészítők, mint az ékszerek nagyszerű ajándék ötleteknek bizonyulnak. Ráadásul a tinik, különösen a lányok vannak oda a divatos termékekért, parfümért. Ők már bele születtek a modern technikai kütyük világába. Okos órákkal, műszaki cikkes kiegészítőkkel egészen biztosan örömet lehet szerezni, különösen fiúknak. Legyen az vezeték nélküli mini headset, mini bluetooth hangszóró.

Közeleg a karácsony! Jobb, ha minél előbb elkezdünk gondolkodni azon, hogy kinek mit veszünk ajándékba, mert ha utolsó pillanatra hagyjuk az ajándék vásárlást, akkor félő hogy nem a tökéletes ajándékot választjuk ki.

Látogass el a Bivin Market webshopjába, és találd meg családtagjaid számára a tökéletes ajándékokat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem