Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mit szeretünk a vakációban és a szexben? Azt, ha tovább tart

Mindannyian imádjuk a nyarat felmelegszik az idő, több időt töltünk a szabadban, szívesebben tervezünk különböző programokat feltöltve az esti órákat is. Rajongunk a napsugarakért, amely energiával tölt fel, imádunk relaxálni a medence mellett vagy a parton, szeretjük az évszak pezsgését. Az utolsó nyári napokon mindig azt kívánjuk, bár tovább tarthatna, hisz „a jóból sosem elég” szokták mondani, ugyan így vagyunk a szexszel is.

Egy felmérés szerint egy aktus átlagosan 20 percig tart, viszont van akinek ennyi öröm sem jut.

A vitaliman webárruházzal összegyűjtöttük a legfőbb okokat és megoldásait, hogy miként tudja bárki megnyújtani a szeretkezést, és miképpen teheti még élvezetesebbé.

 Mik lehetnek az okai, hogy nem tart addig, amíg akarjuk?

Mindkét nemnél állhat fent probléma az intim együtt létek alatt. A nőknél gyakori nehézséget okoz, ha partnerük nem szán elegendő figyelmet az előjátékra, így rövid idő alatt nem tudnak ellazulni és kellő mértékig izgalomba jönni. A férfiaknál pedig a túl korai magömlés vagy a merevedési zavarok teszik tönkre az intim pillanatot.

Több oka is lehet, hogy ez miért történik. Legyakrabban pszichológiai faktorok befolyásolják a szexuális teljesítményt, mint például depresszió, szorongás vagy rossz testkép. Továbbá előfordulhat, hogy a nőknél csökkent ösztrogén szint, a férfiaknál az alacsony tesztoszteron szint vezethet energiavesztéshez, fáradtsághoz vagy elapadt nemi vágyhoz.

Ezek mellett fontos a kellő mértékű tapasztalat és önismeret. A szexuális élmény sikerét az is meghatározhatja, hogy mennyi ideig tart. A férfiak csúcsra jutása általánosan gyorsabb, mint a nőknél, ráadásul ha nem szexelnek gyakran, vagy ez nekik az első alkalom, az orgazmus a vártnál korábban jön.

vitaliman ágyprobléma

Hogyan tarthatna tovább a szex?

Elsősorban a legfontosabb kelléke az előjáték, amely minden olyan szexuális tevékenységet magába foglalja, ami a közösülés előtt történik. Ez a fogalom minden ember számára mást jelent. Szexuális vágykeltést és fokozást érhetsz el csókokkal, öleléssel, beszéddel és érintéssel. Az előjáték izgalmasabbá teheti a szexet. Például a csók felszabadítod az oxitocint, a szerotonint és a dopamint, amik a jó érzést keltő hormonok, melyek csökkentik a stresszt és segítenek kijutni a saját fejedből, miközben partnereddel vagy, és még jobban élvezheted a szexet. Az előjáték segít abban, hogy a tested készen álljon a szexre. Az alábbi módszerekkel teheted izgalmasabbá és hosszabbá az együttlétet.

vitaliman szex

A csókok és ölelések után az érintéssel kerülhetsz közelebb a párodhoz. Érzéki, erotikus masszázst adhattok egymásnak, mellyel oldhatjátok a bennetek lévő feszültséget, miközben egymásra hangolódtok. Testetekre különböző olajokat vihettek fel, amit simítással és dörzsölő finom kézmozdulatokkal bemasszírozva csodákat érhettek el egymásnál.

Ha már egy hullámhosszon vagytok, lazult állapotban, mégis hamar beárnyékolhatja az együttlétet a korai magömlés, mely véget vet a mókának. Szerencsére számos módszer van arra, hogy hosszabb ideig bírd az ágyban, beleértve a különböző növényi alapú kapszulák kúraszerű alkalmazása, mellyel irányítottabb és késeltetett lesz a magömlés.

Használj óvszert, mellyel nem csak a nemiúton terjedő fertőzésektől véd meg, hanem abban is segít, hogy tovább bírd az ágyban. Csökkenti a pénisz érzékenységét és egyes típusok a hozzáadott anyaggal segítenek, hogy hosszabb ideig bírd. Különböző késleltető spray-vel, pedig növelni tudod az aktus időtartalmát, valamint fokozni az élvezeteket.

Viszont ha merevedési zavar lépne fel, és ez miatt nem tudjátok folytatni a kellemes estét, egyrészt használhattok alkalmi potencianövelőt, melynek hatása ingerlés esetén jelentkezik, de akár 24-72 órán keresztül is eltarthat. Másrészt pedig erekció fokozókat is bevethettek, melyek a péniszben lévő erek tágításával vastagodást okoznak és növelik az erekciót. Kizárólag természetes, növényi összetevőt tartalmaznak, így biztonsággl használhatók.

vitaliman tabletta

Néha ha az alacsony libidó mind a kettőtöknél jelentkezhet, felváltva vagy egyszerre is. Fáradtak vagytok, kedvetlenek és nem kívánjátok a másikat. Ennek soktényezős oka lehet, leginkább a nem megfelelő tápanyag bevitele okozhatja. Női vágyfokozó- és férfi vágyfokozó étrendkiegészítőkkel hosszútávon javíthattok a hangulatotokon és egészségeteken is.

Bármilyen szert vagy kelléket is használtok az együttlétek alatt a legfontosabb az, hogy mindig odafigyelj a társadra és önmagadra, mi esik jól vagy mi az, ami kellemetlenséget okoz a másiknak vagy számodra. A kommunikáció elengedhetetlen egy jó működő kapcsolatnál. Egy hosszas beszélgetés után, a hálószobában felmerülő akadályok leküzdésére vitaliman webáruház termékei segítségetekre lehetnek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem