Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A szilikon bázisú és a vízbázisú síkosítók előnyei és hátrányai

A sikosítók az egyik legnépszerűbb termékek a hálószobában. Nemcsak nagyon élvezetes kiegészítők lehetnek, hanem rendkívül praktikus termék is. Az intim pillanatokat nemcsak élvezetesebbé, és erotikusabbá varázsolja, hanem néhány elég gyakori kellemetlenséget is elkerülhetünk, megelőzhetünk általuk. Cikkünkben a vitaliman.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek a síkosítók előnyeit, valamint azt, hogy mi a különbség a szilikonos és a vízbázisú síkosítók közt. 

Napjainkban széles választékban találkozhatunk a sikosítókkal az erotikus kiegészítők világában, így nem is csoda, hogy nehezen igazodunk el az elénk táruló termékek közt. Ha még nem szerezted be hálószobádba, akkor érdemes elgondolkodni rajta, ugyanis jelentősen felpörgeti az együttléteket, és remek alkalmat ad arra, hogy új dolgokat fedezhessetek fel kedveseddel. Kortól, nemtől függetlenül bárkinek nagyszerű lehetőségeket biztosíthatnak, akár saját örömünk szerzésére is. A sikosító termékek lehetnek víz, olaj vagy éppen szilikon bázisú anyagból is. 

Érdemes kipróbálni a különböző fajtákat, és megfigyelni testünk reakcióit, nem okoz-e esetleges bőr irritációt valamelyik fajtája. 

A síkosítók jelentősen növelik az élvezeteket az ágyban, intenzívebbé varázsolja az együttléteket. Különböző érzéseket váltanak ki belőlünk azzal, hogy hűsítenek vagy éppen melegséggel tölthetnek el. Óvszeres együttlét tökéletes kiegészítője lehet, mivel még természetesebbé, kényelmesebbé teszi az aktust, a férfiak számára is jobban fokozza az élvezetet. Az anális együttléteket is fájdalommentessé, élvezetes élménnyé varázsolhatja. Az ilyen módon történő közösülésnek alapvető kiegészítője kell, hogy legyen.  

Gyakori probléma lehet a nők körében a hüvelyszárazság különösen a fogamzásgátló gyógyszert szedő nők esetében. Ez a kellemetlen jelenség fájdalmassá, kényelmetlenné teheti az intim pillanatokat. Ilyen esetekben is nagyszerű választás lehet a sikosító. Használata által egy fájdalommentes, feledhetetlen örömteli élmény érhető el. Nemcsak a hüvelyszárazság esetében lehet nagyszerű segítség. Használata által csökken a súrlódás, amelynek következtében sokkal biztonságosabb lesz a szex, ha kiegészítő óvszert használnak a párok. Sokkal kisebb esély lesz arra, hogy a gumi kiszakad, ezért nagyon hasznos szexuális kiegészítő. 

Nézzük is meg a továbbiakban, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a vizes és szilikon bázisú síkosító termékeknek.

A szilikon bázisú termékeket a bőr felületeinek síkossá tételére  használják. Ezek a ternékek szilikonolajakból készülnek, és különösen hatékonyak a súrlódás csökkentésében. Rengeteg előnnyel rendelkeznek használatuk során. Tökéletesen ellenállnak a víznek és nedvességnek, vagyis ideális választás azoknak a pároknak, akik a fürdőszobai pillanatokat szeretnék magasabb szintre emelni. Nagyon tartós termékek, nem tapadnak a bőrre, s így sokkal kényelmesebb használatot eredményeznek. Egyik nagy hátránya, hogy a szilikonbázisú síkosítók nem túl biztonságos termékek óvszeres aktus közben. Ezek az anyagú termékek nem kompatibilisek minden óvszer típussal, használat előtt feltétlenül el kell olvasni a csomagolás papírját, hogy milyen bázisú síkosítót lehet használni közben. Másik hátránya, hogy ezeket a szilikonbázisú anyagokat nehezebben lehet eltávolítani különböző felületekről. Ezért nem ajánlott a használata a szexuális játékszerek használata közben, különösen a szilikon anyagból készült termékek esetében. Ezek a síkosító termékek teljesen biztonságosak a testre nézve, nem okoznak kellemetlen, káros hatásokat.

A hálószobában a legnépszerűbb síkosító termékek bizony a vizes bázisú kiegészítők, ezekkel a termékekkel széles választékban találkozhatunk a webshopok termékei közt, és boltok polcain is. Ezek a síkosítók víz és glicerin, vagy propilén-glikol keverékéből készülnek. Talán az egyik legbiztonságosabb termék, testre és szexuális eszközökre nézve, biztonságosan használható szexuális játékszerekkel és óvszerrel együtt. Legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatók, nem hagynak maguk után nehezen eltávolítható anyagokat a bőrön, kiegészítő játékokon használat után. Érzékeny bőrű emberek teste sokkal jobban tolerálja, mint a szilikon bázisú terméket, kevésbé okoz bőrirritációt, allergiás reakciót. Használata során bármilyen óvszert lehet alkalmazni, maximális biztonságot nyújt. 

Egyik legnagyobb hátránya, hogy a vizes bázisú termékek elpárolognak, majd megszáradnak így egy aktus során többször kell használni, mint egy más anyagból készült terméket. A testen alkalmazva tehát gyorsan felszívódik, így jelentősen csökken a hatás, ami kellemetlen lehet egy különösen hosszú együttlét során. Különösen akkor, ha vizes vagy nedves környezetben használják a párok, például zuhany alatt, medencében, vagy fürdőben, akkor kevésbé lesznek hatékonyak ezek a termékek, mint szilikonos társaik. A kívánt hatás kevésbé lehet élvezetes, s rövidebb ideig tart a hatása. Összességében tehát nagyon biztonságosak, kényelmesek, praktikusak használatot követően. Használat előtt mérlegeljünk, nézzük meg a különböző típusok előnyeit, hátrányait s ennek megfelelően válasszuk ki az ideális terméket. Látogass el a vitaliman.hu webshopjába és pörgesd fel a hálószobai eseményeket ezekkel a szuper kiegészítőkkel. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem