Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A sportcipő kényelme a védőcipő biztonságával

Rohanó világunkban ma már több időt kell töltenünk munkahelyünkön mint régebben. Ezért egyre nagyobb figyelmet szentel a kereskedelem a dolgozók munkavédelmi ruházatára, illetve lábbelijére. Cikkemben a mindenki számára megfelelő munkacipőkről szeretnék közelebbi információt adni, a wdsafety.hu weboldal segítségével. Sajnos, mivel igen hosszúra nyúlnak a munkanapok, védelmi öltözékünknek a biztonság megadása mellett, a kényelmet is szolgáltatnia kell. Minden munkakörnek meg van a saját veszélyhelyzete, ezért a lábbeliknél külön veszélycsoportok léteznek. Mára már olyan modelleket gyártanak, melyek kényelmesek,  védenek és egyben divatosak is. Partnercégünk oldalán több csoportba szedték a munkavédelmi lábbeliket, így könnyebben megtaláljuk a nekünk valót. Találunk itt munkavédelmi cipőt, bakkancsot, klumpát és szandállt, ezekből orrmerevítőnélküli sportos cipőket, de akár túra és utcacipőt is. 

A védelmi sportos cipőket mára már úgy fejlesztik ki, hogy akár az utcán is hordható legyen. Csúszásgátlósak, kiváló minőségű belsővel rendelkeznek és légáteresztőek. A gyártócégek, folyamatosan azon dolgoznak, egyre jobb legyen a minőség. A nagyobb gyárak, mint a Sparco, Giasco, Base Protection, Puma Safety, Albatros és a No Risk/ Lavoro, általában külön fejlesztőrészleggel rendelkezik, ahol csak ezzel a feladattal foglalkoznak. Olyan darabot érdemes választanunk, mely praktikus viselet, hiszen munkahelyi beosztásunknak megfelelő biztonságot nyújt, hogy lábunk véletlenül sem sérüljön meg. Ma már rengeteg iparág kötelezi dolgozóit erre a védelmi eszközre és nagyban támogtója is. 

A lábsérülések elkerülése véget, például az építőiparban, vagy a logisztikai területeken ezek a  lábbelik szabályzatba leírva kötelezőek. Amennyiben olyan területen dolgozunk, ahol bármilyen veszélyhelyzet fennállhat, akár magunk is védekeznünk kell. Az orrmerevítős munkavédelmi lábbeliknek az a feladatköre, hogy különböző vegyi anyagoktól, leeső tárgyaktól megvédjék a láb épségét. Az élelmiszeriparnál a higiénia miatt is fontos a védelmi cipő. Forró munkahelyeken, mint öntödében vagy fémraktárban pedig akár az égéstől is megvédhető a lábunk. A merevítő nélküli védőcipők antisztatikusak, vízlepergetőek és fémmentesek, akár kül-, akár belmunkára használhatóak, olyan munkákhoz ajánlják, ahol a dolgozó kisebb kockázatoknak van kitéve, ilyen lehet például a fodrászat, kozmetika. 

Ezek a cipők kényelmesek, mert akár egy egész napi viselet után is tartják a lábat és  strapabíróak, ami azt jelenti hosszú életűek. A mai modellek peddig úgy lettek tervezve, hogy stílusosak is egyben. Mivel fontos a kinézete is, a gyártók nagy hangsúly fektetnek a megtervezésének. Az biztos, hogy a wdsafety.hu onlineboltjában minden dolgozó megtalálja a neki megfelelő darabot.  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem