Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A merevedési problémák leggyakoribb okai

Biztosan te is hallottál a médiában, vagy olvastál az interneten a férfiak legnagyobb félelméről, a merevedési probléma jelenségéről. Sajnos ez a kellemetlen probléma számos férfi életét, s így párkapcsolatát is megnehezíti. A kutatási eredmények alapján, bátran kijelenthető, hogy a férfiak többsége szemet huny problémái felett, egyszerűen nem szeretne tudomást venni róla. Pedig ezzel a problémával nagyon is foglalkozni kell, meg kell találni a megfelelő megoldást.

Ez a kényes probléma bizony, nem csak az 50 év felettiek életét nehezítheti meg, hanem már a fiatalabb 30-as, 40-es éveiben járó férfiakét is. Érdemes megfigyelni, hogy milyen gyakran jelenik meg a merevedési zavar az intim pillanatokban, ha egy év alatt pár alkalommal fordul elő, akkor nincs aggodalomra ok. Azonban, ha gyakran szembesülsz ezzel a helyzettel, 3 hónapja folyamatosan fennáll a probléma, akkor cikkünkből segítséget kaphatsz az okok feltárására, majd a megoldására!

A Mr.Potencia webshopjának segítségével körbe jártuk a lehetséges okokat, majd a megoldásokat.

 

merevedési gondok

 

Lássuk tehát, hogy milyen okok állhatnak a zavar hátterében.

 

Legelső fontos lépés kideríteni, hogy vajon lelki vagy testi ok állhat a hátterében. Fiatalabb férfiak esetében a szakemberek állítása szerint lelki okokra vezethető vissza a leggyakrabban. Kiválthatja a stressz, a szorongás, vagy a teljesítménykényszer is. A lelki nyugtalanság, a felgyülemlett stressz már azelőtt csökkenti a nemi vágyat, mielőtt a tényleges aktusra kerülne a sor. Azok a férfiak, akik önértékelési problémákkal, testképzavarral rendelkeznek egy váratlan merevedési zavart, ami lehet az  első nemi együttléten, vagy izgulás miatt kudarcként élik meg. Következményeként kialakul egy szorongás, félelem benne, hogy vajon ez legközelebbi alkalommal is .megtörténik-e. Amennyiben ez többször megismétlődik, a szorongás miatt valós problémát fog eredményezni nála.

A 40 év feletti férfiak esetében már inkább szervi, és helytelen életmód következményeire kell gondolni.

Az alkohol

Biztosan te is szeretsz társasággal kikapcsolódni esténként, közben néhány tömény italt elfogyasztani, hogy szuper hangulatba kerüljetek. Sajnos ezeknek az italozós estéknek is lehet a következménye a merevedési zavar. Természetesen nem egy-egy ilyen estétől, hanem ha hosszú távon fogyasztasz nagy mennyiségű alkoholt, rendszeresen.

Az elhízás és dohányzás

A mozgásszegény életmód magával hozza a felesleges kilók lerakódását a testen, férfiak esetében elsődlegesen a has környékén. A felszedett kilók nagyon is befolyásolhatják a nemi életet. Egyrészről az önbecsülés csökkenése hat ki a teljesítményre. Másrészről pedig az elhízott férfiak szervezete kevés tesztoszteron hormont termel. A megfelelő mennyiségű tesztoszteron hormon által jön létre a szexuális vágy, majd az erekció. A túlsúly sajnos magával hozza a magas vérnyomás problémáját, ezzel együtt a rossz véráramlást,  ami szintén egy egészségügyi oka a merevedés zavarnak.

Gyógyszerek mellékhatása

A rendszeresen szedett gyógyszerek mellékhatása is befolyásolhatja a teljesítményt. Ilyen gyógyszerek lehetnek a vérnyomáscsökkentők, antidepresszánsok, bizonyos fájdalomcsillapítók. 

Egészségügyi problémák

Számos betegség lehet hatással az erekcióra. Mégis a leggyakrabban a cukorbetegség, a magas vérnyomás, és a gerincvelő sérülései állhatnak a hátterében.

Alacsony libidó

Az alacsony libidó nem azonos a merevedési zavarral, de nagyban befolyásolja azt. A lelki gondok, a túlzott stresszes életvitel, a párkapcsolati gondok (veszekedés, harag) mind-mind csökkenthetik a nemi vágyat, ezáltal megnehezíti az erekciót is. 

alacsony libidó

Ha szeretnél felejthetetlen pillanatokat átélni a hálószobában, de kényelmetlennek tartod a szakemberhez fordulást, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Az erekcióval kapcsolatos problémák nemcsak kellemetlenek, de nagyban befolyásolhatják élet minőségedet, párkapcsolatodat. Ha szeretnél javítani szexuális életeden akkor látogass el a Mr.Potencia webshopjába, és válogass a potencianövelő szerek közül, melyek hatékony segítséget nyújtanak számodra.

 

Lepd meg párodat, legyél váratlan, és éljetek át újra gyönyörteli pillanatokat a hálószobában!

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem