Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legtrendibb elektromos kütyük

Életünket ma már teljesen átszövi a technika és a tudomány hálója, sokkal jobban, mint nagyszüleink idejében. Gyakorlatilag az elektronika úgy vált hétköznapjaid részévé, hogy észre sem vetted és a rabja lettél. Talán nem a legújabb szériás gamer cucc az, amire izgatottan vágysz, mégis, kétségtelenül van néhány tech kütyü, amikre épp úgy rá tudsz kattanni nőként, mint a férfiak a videójátékokra. Mitöbb, talán nem is kell csak csajosnak vagy csak pasisnak titulálni egy-egy eszközt, a lényeg, hogy, megtalálhatod a számodra a legmegfelelőbb elektromos kütyüt. A Netklikk Webáruházzal most összegyűjtöttük neked a huszonegyedik század legtrendibb tech berendezéseit- és okoseszközeit, melyek sorra felbukkannak a toplistákon és tech ajánlások között.

netklikk töltőállomás

Töltőállomás okoseszközökhöz

Neked is eleged van az elektromos eszközeid töltéséért felelős kábelrengetegből és egy kevés helyet foglaló rendezett megoldást keresel? Akkor a töltőállomás az egy tökéletes választás számodra, melynek multifunkcionalitása lehetővé teszi, hogy telefonodat, Apple okos órádat és AirPodsodat egy helyen és egy időben töltsd búcsút mondva a mindennapos töltéssel járó kellemetlenségeknek. Azok számára is megváltás lehet, akik képtelenek a létfontosságú pillanatban megtalálni a töltőkábelüket, nekik érdemes ilyenkor a lakásuk stratégiai pontján elhelyezni a töltőállomást.  Ezekre elég csak rátenni telefonodat és máris töltődik.

Aktivitásmérők

Világjárványnak köszönhetően a bezártságból és a mindennapi punnyadásból való kitörésre az egyik megoldást a mozgás jelentette. Tavalyi évben egyre többen kezdtek otthon edzeni és az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnt, még fontosabbá váltak az okosórák/karkötők azon változatai, melyek az edzéseket támogatják. Ezek az aktivitásmérő okoskészülékek. A telefonértesítések mellett, jelzi az egészségügyi funkciókat, mutatja az elégetett kalóriákat és a megtett távolságot, így teljes rálátást kapsz az aktuális egészségügyi állapotodra, melyet folyamatosan nyomod tudsz követni telefonodon.

netklikk fejhallgató

Vezeték nélküli fülhallgató, fejhallgató

Mára a mindennapjaid szerves részévé váltak a fülhallgatók és a fejhallgatók, melyek segítenek megszabadulni néhány percre a mindennapok stresszétől. A zenekedvelők két, kiugróan elkülönülő táborra oszlanak, ha a fülhallgatók méretéről van szó. Egyszer azokra, akik a giganagy fejhallgatókat kedvelik, melyek óriásiak és vezeték nélküli típusai a legmenőbbek. Méretüknek köszönhetően jól szigetelnek, így télen fülvédőként is helyt állhatnak. Zajszűrősek és kiváló akusztikát biztosítanak a metrón, a vonaton, séta közben vagy épp otthon, mikor ki akarjuk zárni a külvilágot. Csajos változatok szerencsére a létező összes színkombinációban léteznek, így szabadon válogathatsz közülük. A másik tábort pedig az immár vezetékétől is megfosztott, ily módon szinte láthatatlanná vált bedugós fülhallgatók, melyek mutatós tartódobozkával vannak ellátva. Ezen kütyük értéke 10 ezer forinttól százezres nagyságrendig terjedő skálán mozog, és bizony tudásukban is nagy különbségek mutatkoznak meg, mindemellett megtalálhatod a vágyaidhoz és pénztárcádhoz mérten a legmegfelelőbb darabot.

Vezeték nélküli hangszórók

Hifitornyok felett szinte teljesen átvették a hatalmat a vezeték nélküli, hordozható hangszórók, amelyeket Bluetooth-on keresztül bármikor a mobilodhoz csatlakoztathatsz és már hallgathatod is a zenét munka közben, tanulás alatt vagy kint a szabadban. Ezek a kütyük kaphatók már minden féle formában, méretben, színben, és persze minőségben. Tökéletes party kellék lehet, akár házibulihoz vagy kertipartyhoz. Dizájnos kialakításának köszönhetően lakberendezési tárgyként is funkcionálhat otthonodban, amit mellesleg oda raksz, ahová akarod vagy magaddal is viheted, ha elutazol.

Arctisztító készülékek

Szerencsére nem kell aggódnod, mert a beauty kütyük sem maradhatnak le a top listáról. Hiszen ma LED maszkok és okostükrök világát éljük, sajnos ezek a termékek még nem szerepelnek a magyar piacon, addig  sem kell szomorkodnod még vársz rájuk, mert a különböző elektromos arctisztítók beszerzésével jól kiegészítheted a reggeli- és esti arcápolási rutinodat. Kíméletesek és ugyanakkor hatékonyan tisztíthatod meg velük bőrödet a nem kívánatos mitesszerektől és sminkmaradványoktól, miközben nem kell attól sem félned, hogy károsodás érné a bőröd szerkezetét.

netklikk aromadiffúzor

Levegőillatosító: aromadiffúzor

Az aromadiffúzorok a száraz levegőjű otthonok mentsvárai. A készülékek nem csak megjelenésükkel dobják fel az otthoni környezetet, hanem kellemes atmoszférát is teremtenek. Pláne télen mikor száraz a levegő a lakásodban, ultraszonikus párásító technológiájának köszönhetően a vizet és az illóolajat egyenletesen juttatja a levegőbe, mellyel friss és üde hatást kölcsönöz. A párás levegő csökkenti az asztmás tüneteket és a kellemes illat pozitívabb közérzetet biztosít, ezzel is oldva a stresszt. Tökéletes otthoni kiegészítő bárki számára, hiszen egyben díszíti is lakhelyed.

Masszázs kellékek

Őrült és rohanó világban mindenki számára jólesik egy negyedóra kényeztetés a hét bármelynapján. A masszírozás jótékonyhatással van az idegrendszerünkre, könnyedén eltünteti a stressz jelenlétét. Felfrissítheted vele a szervezetedet, fokozhatod a teljesítőképességed a masszázs rendszeressé tételével. Pihentető, mély, intenzív masszázst nyújtó gépek ma már otthon is mindenki számára elérhetők. Vess véget a kellemetlen nyak-, hát- és vállfájdalmaknak, lazulj egyet a nap végén a masszázs gépek egyikével. Néhány fajtája még a narancsbőrt is képes eltüntetni. Megsúgom, tökéletes ajándék lehet párodnak egy ilyen.

Ha megjött a kedved ahhoz, hogy kipróbálj egy ilyen kütyüt, akkor nézz körül a Netklikk Webáruház honlapján, ahol szabadon válogathatsz a számos termék között. Biztos vagyok benne, hogy könnyen megtalálhatod a számodra leginkább tetsző darabot, mellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem