A legnépszerűbb ágynemű típusok

Az ágynemű sokaknak csupán egy textil, amiben alszunk, ám a legtöbb gyereknek egy igazi kuckó, amiben az álmok valóra válnak. Pontosan e miatt lettek olyan elterjedtek a különféle dolgokat ábrázoló ágyneműgarnitúrák, amelyek sokszor egy új világba kalauzolják a kis virgoncokat.

A gyerek-agynemu.hu segítségével összeszedtük a legnépszerűbb ágynemű típusokat, amivel nem lehet mellélőni.

 

Mesefigurás ágyneműk

 

 

A mesefigurák talán a legmeghatározóbb alakjai gyermekünk kiskorának, ezért gyakori, hogy a gyerkőc ágyában is szeretné viszont látni kedvenc figuráját. A legtöbb ilyen mesefigurákkal díszített ágynemű hamar kedvencé válik így célszerű több garnitúrányi mesés szövettel rendelkeznünk, így a gyakori csere mellett is elégedett lesz gyermekünk.

Választás előtt kérdezzük meg a kis kópét, hogy pontosan melyik mesehősnek örülni a legjobban, sőt a lehetőségünk van megmutatni neki a lehetséges variánsokat tegyük meg, így még inkább magáénak fogja érezni az új ágyneműt, amiben valószínűleg az elalvás is könnyebben fog menni.

 

Disney figurás ágyneműk

 

 

A Disney mesefilmeket mindenki szereti, köztük gyermekeink is, így telitalálat lehet a mesék főszereplőivel díszített ágyneműk beszerzése. A lányok főként a hercegnőket szeretik viszont látni takarójukon és párnájukon, míg a fiúk inkább a Verdák egyik autóját részesítik előnyben.

Bármelyik mesére is esik választásunk fontos, hogy figyeljünk az anyagösszetételre és a tartósságra, így csemeténk jóval tovább élvezheti kedvenc Disney hőse által fémjelzett ágyneműjét.

 

Állatos ágyneműk

 

 

A gyerkőcök szeretete az állatok felé egészen komoly méreteket ölt, így nem ritka, hogy szeretnék viszont látni kedvenc fajtájukat az iskolatáskán, a füzeten vagy az ágyneműn. Szerencsére a modern nyomástechnikáknak köszönhetően szinte élethű állatábrázolások érhetőek el az ágyneműk esetében is, így gyermekünk könnyedén kaphat tőlünk olyan alvó szettet, amin az általa választott állat pompázik.

 

Szuperhősös ágyneműk

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a 2010-es évektől töretlen népszerűségnek örvendő szuperhősös ágyneműk. Bizony a vásárlóimagatartás megfigyelése során arra lettek figyelmesek, hogy a szuperhősök képmásaival ellátott textiliák elképesztő rajongótáborral bírnak.

Ez persze nem csoda, hiszen a nagy blockbuster filmek és képregények megalapozták a karakterek népszerűségét, ám a gyerekeknek gyártott videójátékok és mesefilmek még vonzóbbá tették őket a kisebbek számára is.

 

Ha az elmített ágyneműk egyikét el tudnád képzelni gyermeked szobájában, keresd fel a gyerek-agynemu.hu webáruházát, ahol az ágyneműk mellett sok mást is találsz!

Ha pedig olvasnál még valamit, nézz fel az OP Story blog oldalára!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem