Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legjobb szexjátékszerek egy helyen

A szex legalább annyira az életünk részét képezi, mint az étel vagy ital. Ahogy az egészséges élethez elengedhetetlen a gazdag és változatos táplálkozás, úgy az intimitásunk sokszínűségére is figyelnünk kell, ahhoz hogy hosszú távon fenntartható legyen. A szex feldobása képes felfrissíteni a kapcsolatot, és színesebbé tenni azt.

Minden kapcsolat alappillére a kommunikáció, ez vonatkozik a halószoba falain belülre is. Ahhoz, hogy örömet tudj szerezni a másiknak, tudnod kell, hogy mire vágyik a másik, mi az amitől izgalomba jön. Ha már régóta együtt vagytok, és ki szeretnétek próbálni valami újat, vagy ha friss a kapcsolatban vagytok és egy kis izgalmat szeretnétek vinni a szexbe, egy pici kreativitással és szexkellékek bevonásával izzani fog köztetek a levegő.

Hiszen játszani jó! A szexuális életed is vérpezsdítőbb lehet néhány izgis játékszerrel. A Férfiálom Webáruház segítségével összegyűjtöttünk neked néhány játékszert, amellyel a legjobb lehet az együttlét. Szerencsére használatuk biztonságos és velük még élvezetesebbé válik az ágyban töltött idő. Lássuk melyek a legkedveltebbek ezközök.

ferfialom_vibrator

Vibrátorok

Az első legkedveltebb eszköz a vibrátor. Kedvenc játékszered nemcsak a magányos éjszakákon szerezhet neked örömteli perceket, hanem szeretkezés során közösen is használhatjátok. Persze csak akkor, ha partnerednek nincs ellenvetése, de mégis melyik pasi kifogásolná, hogy partnere a szeme láttára éli meg a gyönyört? Szóval halászd csak elő az éjjeliszekrényed aljáról!

Az izgató és vadító magánszámod mellett az elemes játékszer segítségetekre lehet, ha bizonyos testhelyzetekben párod a csiklódat is szeretné izgatni. Azonban ha a legbevállalósabb hölgyek közé tartozol, és nem irtózol az anális szextől, ez alatt is különleges élményben részesülhetsz, ha hüvelyedet izgatod, miközben párod hátulról átkulcsol.

Bilincsek

A pasik körében az egyik legkedveltebb játékszerek a bilincs, aminek alkalmazása még szórakoztatóbb lehet, ha szerepjátékkal és szexi jelmezekkel is kiegészítitek. Például kezdésnek birkózz egy nagyot kedveseddel, és ha megvan, ki uralkodik a másikon, jöhet a bilincs! A különböző bilincsek kialakításának köszönhetően odacsatolhatjátok egymást az ágyhoz, vagy a kezeket és a lábakat is összekapcsolhatjátok, ez a kiszolgáltatott és az uralkodó pozíció újszerű élményt nyújthat mindkettőtöknek. Ha te győztél, akkor te diktálod a tempót és a párod mozdulatlan áldozatként várja majd a történteket. Azonban ha ő került felülre, akkor fordul a kocka!

ferfialom_jatek

Péniszgyűrűk

Érdemes a péniszgyűrűt kipróbálnod a partnereddel, mert ez egy olyan szexjátékszer, amely nem csak élénkíti a véráramlást a péniszben, hanem meghosszabbítja az erekció időtartamát és késlelteti az orgazmust is. Így a segítségével hosszantartó és lélegzetelállító lesz az együttlét.

Egyes modellek vibrálnak, mások az aktus közben a csiklót is stimulálják. A gyűrűk puha és rugalmas anyagának jóvoltából tökéletes kényelmet biztosít. A különböző formák, rücskökkel és golyócskákkal ellátott váz főként a csiklóizgatásra specializálódtak, azonban a férfiaknak is kirobbanó élményben van részük, ha a gyűrűt használva szeretkeznek. A kis kütyü felhúzva a pénisz tövénél enyhén szorítja azt, ennek következtébe késlelteti a férfi orgazmusát, ami végül sokkal intenzívebb lesz.

Ma már csúcstechnológiával készülnek újszerűbbek, testhezállóbbak és több funkciósak. Fő céljuk nem más, mint az, hogy a vágyaidat kielégítsék. A szexjátékok hozzájárulnak az egészséges szexuális élethez, és ha kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbálj egyet, bátran nézz körül a Férfiálom Webáruház honlapján. Ha extrémebb és vadabb kellékeket keresel, megtalálod a különböző pálcákat, paskolókat és kötözőket, és ha az anális eszközöktől sem hátrálsz meg érdemes a fenék dugók között szétnézned, mert minőségi termékek széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem