Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legjobb baba-mama termékek egy helyen

A várandósság egy csodálatos állapot, egy új élet kezdetét jelenti a család számára. A kismamának fel kell készülnie arra, hogy a szervezetében és életében is jelentős változások fognak bekövetkezni. Átalakul az új család életkörülménye, újfajta szükségletekkel kell megküzdeni, majd ezekhez igazodni. Az újdonsült szülőknek, kismamáknak (főleg ha első gyermekét várja) nagy dilemmát okozhatnak a kismama és baba kellékek beszerzése is, hogy mik is azok a termékek, melyekre mindenképpen szükségük lesz. Cikkünkben most összegyűjtöttük a Bababoon webshopjának segítségével, hogy milyen alapfelszereléseket érdemes beszerezni, hogy több idő legyen a babavárás boldog örömteli pillanatainak megélésére.

bababoon_baba

Szoptatós párna

A csecsemő táplálásának az egyik fontos segítője a szoptatós párna, ugyanis óriási segítséget nyújtanak az édesanyáknak. A terhesség fél idejétől egészen a kisbaba 1 éves koráig jó szolgálatot tesz. A várandósság középidejében a kismamák pocakja már nagyobb, és folyamatosan csak nő az utolsó hetekig.  Minél nagyobb a pocakja, annál nehezebb már kényelmesen elhelyezkedni az ágyban alváskor. Ezek a párnák ilyenkor segítenek kitámasztani a hátat, és hasat egyaránt. Ezzel tehermentesíteni is lehet a hasat, s ez kellemes érzést eredményez, így az éjszakai alvás könnyebb lesz. Ám az alapvető funkciója mégiscsak a kisbaba táplálásának a segítése, melyet a kismama ösztönösen fogja kialakítani. Használata által kisbabáját kényelmes helyzetben tartja, és ami még fontosabb, hogy megtámasztja etetés közben, ez által biztonságosabban táplálkozik a baba. Jó érzéssel tölti majd el a csecsemőket is, hogy puha párna veszi őket körbe, az érzés hasonlít az anyaméhben eltöltött időszakra. Így az édesanyának is kellemes élményt okoz a szoptatás.

bababoon_babahordozó

Babahordozó

Az újszülötteknek már születésük óta szükségük van babahordozóra. Ez a felszerelés napjainkban fénykorát éli, ugyanis egyre több anyukát és apukát lehet látni az utcán, bevásárló üzletekben, hogy csemetéiket a mellkasukon, vagy hátukon hordozzák. Ám különbséget kell tenni a hordozó és a kenguru között. Mindkét kiegészítő a gyermekek hordozására szolgál. A kengurus hordozó lényegében olyan mint egy nagyobb hátizsák. A babát bele kell rakni, ahol ő magzatpózt felvéve kényelmesen elhelyezkedik. A babáknak az első időszakban hátuk, gerincük c alakban meghajlik, ezért kuporodnak össze alváskor az első hónapokban. Ahogy telik az idő, hát izmaik úgy fejlődnek, erősödnek. A kengurus hordozók egyik nagy előnye, hogy kényelmes, és stabil tartást biztosítanak. Arról nem beszélve, hogy a szülő és babája folyamatos testi kapcsolatban vannak, ez megnyugtatja őket, érzik a gondoskodó közelséget is. Remek választás közlekedésnél (például tömegközlekedés), ha van kistesó is akivel a játszótérre kell sétálni, vásárlásnál, és kirándulásnál is. Nemcsak hogy praktikusak, de a szülők keze is szabad marad, szabadon mozoghat. Segíti s erősíti  az anya-gyermek kapcsolatának elmélyülését is, főleg az első időszakban, mivel érzi édesanyjának közelségét. Édesanyák mellett természetesen egyre több édesapát is lehet látni, akik szívesen hordozzák így gyermekeiket, mely jótékonyan hat az apa-gyermek kapcsolatra is.

bababoon_mama

Ezek az alap praktikus felszerelések egészen biztosan megkönnyítik az újdonsült anyukák első hónapjait, évét. Természetesen kisbabájuk is kellemesen és komfortosan fogja érezni magát. További hasznos baba és mama kiegészítőkért, ruhákért, alapfelszerelésekért pedig látogass el a Bababoon webshopjába, ahol minden fontos felszerelést megtalálsz. A kiegyensúlyozott baba boldog baba, varázsold gyermeked életét nagyszerűvé, és könnyítsd meg a sajátodat is ezekkel a praktikus kiegészítőkkel.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem