Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legegyedibb karácsonyi fények 2022-ben

Lassan elérkezünk az év legszebb ünnepéhez, a Karácsonyhoz. mely a legmeghittebb, és legboldogabb ünnepünk, ilyenkor összegyűlik a család apraja és nagyja, megajándékozzák egymást kedves ajándékokkal és vidám hangulatban töltik az ünnep napjait. Ám a Karácsony nem csak a 3 napról szól, hanem az azt megelőző lázas készülődésről, Advent időszakáról is. Decemberhez közeledve az emberek elkezdik megvásárolni, elkészíteni az ünnepi dekorációkat, ünnepi fényekbe öltöztetik a házat kívül s belül is. Cikkünkben a vilagitasok.hu webshopjával szeretnénk hozni nektek nagyszerű karácsonyi fény ötleteket, amivel ízlésesen feltudjátok készíteni lakásotokat a szeretet ünnepére. Az ünnepi dekoráció, a légkör, különösen a fények s illatok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy varázslatos hangulat legyen otthonodban a várakozással teli Advent időszakában. 

Otthonunkban a nappali az a helyiség, ahol a család a legtöbb időt tölti. Karácsony ünnepén vendégeinket szintén a nappaliban fogadjuk, itt ünnepelünk velük. Ezért is fontos, hogy lakásunk ezen helyisége ragyogjon a legnagyobb pompában. Bátran díszítsük égősorokkal LED füzérekkel. Elengedhetetlen házunk külső dekorálása sem, családi házak esetében az eresz mentén helyezzünk el kültéri égősorokat, akár hideg/meleg LEDes égősort vagy éppen színes sorozatban. Lakások esetében elengedhetetlen az ablakok, az erkélyek díszítése. Az erkélyeken bátran használjunk gyönyörű hideg fényű izzósort. Ezek a fények elengedhetetlen kellékei az ünnepnek, nem csak minket tesznek boldoggá, hanem az utcán járókelő emberek is csodálattal tekintik majd meg. Ablakaink díszítését sem felejtsük el, LED-es világító dekorációk segítségével nagyon ízlésessé varázsolhatjuk. Ablakunkba átran válasszunk LED melegfényű fenyő formát, akár karácsonyi csillag formában, amely a belső ablakpárkányra állítva varázslatos atmoszférát tud teremteni, bentről s kintről egyaránt. 

Az elmúlt évben nagyon felkapott karácsonyi dekoráció lett a fényfüggöny használata. Ezeket a varázslatos dekorációkat a legjobb, ha nappalid vagy az étkező nagy ablakába helyezed. Ilyenkor télen korábban sötétedik, mire a munkából hazaérünk otthonunk is sötét, borongóssá válik. Ezekkel a gyönyörű füzérekkel fényt hozunk és kellemes hangulatban vacsorázhatunk együtt a családdal, tölthetjük szabadidőnket nappalinkban, úgy hogy közben átjár minket az ünnep varázsa nap, mint nap. Az ünnepi vacsora fénypontja nem csak a többfogásos menü lesz, hanem a hangulatos fények is. Szentestén díszítsd bátran az ünnepi asztalt elemes LED fényfüzérekkel , akár karácsonyfás, csillagos, mézeskalács figurás égősorral. 

Ezekkel a nagyszerű hangulat lámpákkal, égősorokkal biztosan varázslatos hangulatot teremtesz a készülődés, valamint az ünnepi asztalnál a szeretet ünnepén. Látogass el a vilagitasok.hu webshopjába és válogass a szebbnél szebb hangulatos karácsonyi dekorációs lámpák közül és szerezd be számodra a legmegfelelőbb fényt az idei ünnepre.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem