A kedvenc kütyüd otthon, az okos villanykapcsoló

Manapság rengeteg okos kütyü közül választhatunk, amelyek egytől egyig könnyebbé és szórakoztatóbbá teszik életünket. Ám kevés szó esik az olyan berendezésekről, amelyek a mellett, hogy nagyszerű gyakorlati haszonnal bírnak, még kifejezetten jól is néznek ki.

Írásunkban a SmartHugo segített nekünk lerántani a leplet a 2020-as évek egyik legjobban várt eszközéről, az érintőszenzoros és okos villanykapcsolókról.

 

Miért nem jó a hagyományos?

 

 

Elsőként érdemes tisztázni azt, hogy alapfunkciójában megegyezik a modern érintő villanykapcsoló és a hagyományos villanykapcsolók, ám a kényelmi funkciókat és a designt tekintve nem lehet kérdés, hogy melyik típust hozzuk ki győztesül.

A hagyományos, billenőkapcsolós villanykapcsolók a legtöbbször műanyagból készülnek, amelyek az az idő elteltével kifakulnak és besárgulnak, sőt takarításuk is hagy kívánnivalót maga után. Ezzel szemben a SmartHugo webáruházában megtalálható villanykapcsolók üveglappal borítottak, lekerekített élekkel rendelkeznek, míg billenőkapcsoló hiányában modern és pontos érintőszenzoros kapcsolója könnyűvé és halkká teszi villanyaink felkapcsolását.

 

Szép, de hasznos is?

 

 

A válasz természetesen igen, hiszen a mellett, hogy impozáns kinézetű tárgyról beszélünk, kifejezetten jó érzés csupán érintésünkkel vezérelni legújabb kapcsolóinkat. De itt még nincs vége a jövőbemutató megoldásoknak, hiszen a WiFi és RF támogatással rendelkező kapcsolók könnyedén irányíthatóak távolról távirányító és okostelefon segítségével.

Gondoljunk csak bele milyen lenyűgöző érzés, amikor az ágyban fekve rájövünk, hogy elfelejtettük lekapcsolni a villanyt és a szenvedésekkel járó felkelés és félálomban kapcsolgatás helyett egyszerűen távvezérelve leszünk képesek lekapcsolni a villanyt.

Ezen felül a WiFi-s verziók vezérlését még nagyobb távolságból, akár hangvezérléssel is (Amazon Alexa és Google Home kompatibilis) is megoldhatjuk, így a folyamatos online kapcsolatnak köszönhetően, munkahelyünkről, nyaralásunkkor, de a szomszéd szobából is könnyedén tudjuk irányítani a kapcsolók által vezérelt fényforrásokat. A sima, WiFi-s és RF vezérelt kapcsolókat kombinálva tökéletes rendszert hozhatsz létre, amely teljesen biztonságos, hiszen csak Te fogod tudni melyik kapcsoló milyen, mivel kinézetre mind egységes.

A SmartHugo kapcsolók mellé könnyedén összeválogathatsz a hasonló kiegészítőkből, hiszen konnektorok és aljzatok is elérhetőek a webáruház kínálatában, így akár teljes otthonodat fel tudod szerelni velük.

 

Na és hogy fog ez kinézni?

 

 

E miatt kell a legkevésbé aggódni, hiszen e nagyszerűen kidolgozott kapcsolók modern és elegáns kinézetet kölcsönöznek az adott helyiségnek. A SmartHugo kínálatában nem csupán fehér színű kapcsolókat találsz, hanem impozáns feketét, grafitszürkét és aranyszínűt is, így legyen bármilyen a szoba berendezése és a bútorok színe, Te könnyedén tudod igazítani a kapcsolók színét a helyiség színeihez és lakberendezési tárgyaihoz. 

 

Nem macerás őket beszerelni?

 

 

Macerás? Naná, hogy nem! Sőt sok villamossági szakértő könnyebbnek tartja a modern üvegpaneles kapcsolók beszerelését. A fali kivezetésbe való behelyezés után könnyedén helyére igazított kapcsoló a bekötést követően azonnal aktív és használható, sőt a visszajelző LED segítségével a legnagyobb sötétségben is egyszerűen rálelhetünk kapcsolónkra. Ráadásképp pedig minden SmartHugo kapcsoló sorolható, ami legtöbbször elengedhetetlen az esztétikus és elegáns megjelenéshez.

 

Reméljük írásunkkal meghoztuk kedved a jövő villanykapcsolójához, amit gond nélkül, szakértőktől tudsz megvásárolni a SmartHugo webáruházában, ahol még sok más okos berendezés közül válogathatsz.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story oldala!  

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem