Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A fogmosás forradalma

Manapság sokszor hallhatunk hangzatos szlogeneket, amik legtöbbször valamilyen új találmány vagy technológia kapcsán ütik fel a fejüket a médiában. Sok esetben ezek a felfedezések nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ám a tudományosan megalapozott és kutatásokkal alátámasztottak rendre elérik céljukat.

Írásunkban egy olyan eszközről lesz szó, amely teljesen a feje tetejére forgatta a fogmosásról alkotott képet a fejünkben. A Patikatárs webáruházában beszerezhető Emmi-Dent ultrahangos fogkefék igazi forradalmat hozhatnak a szájhigiénia világába.

 

Mi is az Emmi-Dent ultrahangos fogkefe?

 

 

Sok fogkefével lehet találkozni a piacon, amelyek mind a mechanikai tisztítás alapelveit követik, ám az Emmi-Dent fogkeféje szakított ezzel a hagyománnyal. A készülék úgy lett kialakítva, hogy a súrolás nélkül is képes legyen a tökéletes tisztításra.

A mellett, hogy tisztít, a baktériumokat is tökéletesen el tudja távolítani a szájból, ráadásul a megfelelő fogkrém használatával kiváló fehérítést is elérhetünk vele.

Mi az előnye a többi fogmosási lehetőséggel szemben?

 

 

A hagyományos fogkefék kezünk által irányított mozgások során, mechanikus úton távolítják el a szennyeződéseket. Ezzel csupán az a probléma, hogy a nehezen elérhető fogközöket és fogínytasakokat nem tudjuk kellő mértékben megtisztítani.

Ennél egy fokkal jobbnak számítanak a különféle elektromos fogkefék, amelyek a kézi mozgás több ezerszeresét képesek rezegni másodpercenként, így hatékonyabbá téve a tisztítást.

Mindkét fogkefe esetében viszont a fogzománc és az íny olyan mechanikai behatásnak van kitéve, amely hosszú távon sérüléseket és érzékenységet okoz.

Az Emmi-Dent ultrahangos fogkefe ezzel szemben a mechanikai behatás nélkül, az ultrahang tisztító erejével a legelérhetetlenebb helyekről is képes száműzni a szennyeződéseket és a baktériumokat. E mellett preventív és gyógyító hatása is van, így meglévő gyulladásokat és fogínyérzékenységet is pár nap alatt képes teljesen megszűntetni.

 

Milyen fogkrémmel érdemes használni az ultrahangos fogkefét?

 

 

A készüléket célszerű egy speciális mikrobuborékos fogkrémmel használni, hiszen így érhető el a legtökéletesebb tisztítás. Az ultrahang hullámai a fogkefe sörtéin keresztül eljutnak a speciális fogkrémbe, amelyben mikorbunorékok milliói képződnek, amelyek a fogközök, repedések és fogínytasakok legmélyére is elérnek alakjukból és méretükből kifolyólag.

Ezek a mikrobuborékok olyan gyengéd tisztítást tesznek lehetővé, amit semmilyen más fogtisztítási eljárás nem képes nyújtani.

 

Hol lehet beszerezni az Emmi-Dent ultrahangos fogkefét?

 

 

Az Emmi termékeket csakúgy, mint az Emmi-Dent ultrahangos fogkeféjét könnyedén megtalálod a Patikatárs webáruházában ahol a szájápolási termékeken kívül sok más egészségmegőrzést segítő cikket találsz, amelyek segítenek fittnek és boldognak maradni.

 

Az ultrahangos fogkefékért keresd fel a patikatars.hu-t, ha pedig olvasnál még érdekes cikkeket, akkor az OP Story oldalán a helyed!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem