Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A doTERRA esszenciális olajok előnyei az egészségre.

Ha az egészségről beszélünk, mindig érdemesebb természetes, tápláló anyagokról említést tennünk, ugyanis ezek a termékek támogatják szervezetünket abban, hogy megtaláljuk testi-lelki egyensúlyunkat. Sokféle lehetőséget találunk a megfelelő életvitelhez, de külön kiemelném az esszenciális olajok nagy hatását. Ezek bemutatásához segítségül hívom az egyik kedves Partnercégünket, a yogabazaar.hu weboldalát, ahol a népszerű doTERRA esszenciális olajokból válogthatunk. Ezek az olajok természetes úton segítik szervezetünk támogatását, de egy kialakult egészségügyi probléma esetén nagyon gyors felépülést és gyógyulást biztosítanak. Cikkemben ezekről az olajokról adok közelebbi információt a kedves érdeklődőknek. 

Talán sokan nem tudják, de ezek az olajok segítenek szervezetünk öngyógyító hatásait beindítani. Használatukkal kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és tudatosabb életet élhetünk. Sokoldaluságuk megmutatkozik abban, hogy igen hasznos lehet nem csak az egészséges táplálkozásban, de akár a  heti edzéstervünkben is. Ezek az olajok belül és kívül, bőrön át is támogatnak bennünket. A szépségipar is előszeretettel használja bőrápoló, hajápoló termékeihez. Vannak olyan esszenciális olajok, melyek sportoláskor a test bemelegítésére, illetve az izmok hűsítésére vannak jó hatással. Bemelegítéshez a fahéj, szegfűszeg vagy akár a fekete bors, míg a hűsítésben a bazsalikom és a borsmenta segítség. Ezek a külső erősítései, de belsőleg is nagyon hatékonyak. Most nézzük meg, belsőleg milyen széles alkalmazhatósága van az esszenciális olajoknak. Ha hízni, fogyni, vagy akár náthából kigyógyulni szeretnénk, biztosak lehetünk abban, találunk hozzá megfelelő doTERRA olajat segítségül, ilyen az eukaliptusz olaj is. Levegő tisztítására, párológtatókba cseppentve is számos lehetőség közül választhatunk. A mai görcsös feszült világban sok szorongó emberrel találkozni, nekik is érdemes ezeket a nyugtató hatású olajokat kipróbálni. A felsorolt lehetőségek közül, még igen számos probléma kiküszöbölésére, illetve elkerülésére léteznek ezek a világviszonylatban biztonságosnak és nagyon kedvező hatásokkal megáldott doTERRA olajok. 

Ezek az olajok tiszták és természetesek, terápiás minőségűek, különböző növényekből kinyert illatos vegyületek. Ahhoz, hogy tiszta maradjon az olajunk, nagyon elővigyázatosan kell használni, nehogy beszennyezzük a megmaradtat. Ha betartjuk a szabályokat, hatékony és biztonságos lesz a használatuk. Mivel a doTERRA olajok kereszttesztelésen is átesnek, így garantált a minőségük. Nagyon figyelmesen válogatják össze a hozzávaló alapanyagokat, növényeket, melyek termesztése is ideális körülmények között történik meg.  A megfelelő időben betakarított növények, igazán jó alapul szolgálnak a minőségi árunak. Aromás vegyületeiket komoly, gyakorlott lepárlók vizsgálják, hogy a követelményeknek valóban megfelelő áru szülessen.

Ha tehát egy tényleg tiszta, minőségi terméket keresel, a doTERRA esszenciális olajaiban biztos, hogy nem fogsz csalódni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem