Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A 3 leghasznosabb eszköz lakásfelújításhoz

Egyszer minden háztartásban elérkezik az a pillanat, amikor a már jól megszokott bútorok, burkolatok vagy szaniterek elavulttá válnak és megértek a cserére, felújításra. Természetesen bármilyen renoválásról van, sarkalatos pont a megfelelő eszközök kiválasztása, amelyek segítenek nekünk a tökéletes eredmény elérésében.

Írásunkban segítségül hívtuk a TLS Burkolatszintező csapatát és összeszedtük a 3 leghasznosabb eszközt, amit feltétlenül be kell szerezned, ha felújítási munkálatok előtt állsz!

 

3. Burkolatszintező rendszer

 

 

Egyre több helyen találkozhatunk mérnöki precizitással megalkotott burkolatokkal, amelyek hihetetlen módon megemelik az adott helyiség báját. Egy tökéletes burkolat nem csak a szemnek szép, hanem takarítási szempontból is kifogástalan és időtállósága sem hagy kívánnivalót maga után.

Egy ilyen mestermű létrehozásához elengedhetetlen egy modern burkolatszintező rendszer használata, hiszen segítségével nem csak a tökéletes szintezést tudjuk megoldani, hanem elfelejthetjük a fugakeresztek és ékek használatát. Használata egészen egyszerű, míg felhasználása nagyon széleskörű, tökéletesen alkalmas padlóburkolatok, csempék és díszítő burkolatok szintezésére is.

A TLS burkolatszintező rendszerével Te is pofon egyszerűen érheted el a legkiválóbb eredményt burkolataid felújításakor.

2. Sarokcsiszoló

 

 

A sarokcsiszoló az egyik legelterjedtebb szerszám, szinte minden háztartásban megtalálható, ami nem meglepő, ha sokrétű felhasználhatóságára és könnyű használatára gondolunk. Számos munkálat során hasznos társunk lehet, ám nem árt vele vigyázni, hiszen több statisztika szerint is ezen szerszám okozza a legtöbb munka közbeni balesetet.

Érdemes maximális odafigyeléssel megválogatni a kiegészítő fejeket is, így a költséghatékonyság mellett hosszabb használhatóságot érhetünk el a jó minőségű és ellenálló fejek használatával.

A TLS kínálatában olyan egyedileg tervezett, professzionális minőségű gyémántfejeket találsz, amelyek segítségévél nem lehet akadály, ha felújításról van szó.

 

1. Akkus fúró – csavarozó

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a szerszámok királya, az akkus fúró – csavarozó, amely hasznosságát nem érdemes túl sokáig firtatni. Az akkumulátor segítségével mobilissá tehetjük a készüléket, míg a 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően egy sokoldalú, praktikus és könnyen kezelhető szerszámmal lehetünk gazdagabbak.

Legyen az bútorösszeszerelés, fúrás, csavarozás vagy keverés a szerszám szinte mindennel akadályt könnyen leküzd, ám az igényeinknek megfelelő választás sok fejtöréstől megkímélhet minket.

Célszerű jó anyagminőségű, időtálló és hosszú akkumulátoridővel rendelkező típust választanunk. A bit- és fúró fejeket is gondosan válogassuk össze és a tartalék akkumulátorról se feledkezzünk meg a vásárláskor, így nem érhet minket meglepetés bármilyen munkának is állunk neki.

 

Ez a három „must have” szerszám hasznunkra fog válni bármely felújítási munkálat során, ezért, ha nincs még tarsolyunkban valamelyik érdemes beszerezni azt, ha pedig minhárom birtokunkban van, akkor hátra dőlve tervezhetjük az újabb építő – szépítő munkálatokat otthonunk még komfortosabbá tételéért.

 

Ha igazán jó ár – érték arányú eszközökre vágy a TLS Burkolatszintező webáruházában igényeidnek megfelelően tudsz válogatni, ha pedig érdekes cikkekkel folytatnád, akkor a OP Story írásait Neked találták ki!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem