Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Burkolóelemek és hidegburkolás: A lapszintező rendszerek szerepe a mai építészetben

Nem túlzás, hogy a lapszintező rendszerek forradalmasították a burkolást: érdemes a miérteket és a típusokat kicsit jobban megismerni.

Akár lakásfelújításon, akár -bővítésen dolgozol, a burkolás az egyik legnagyobb körültekintést és precizitást igénylő folyamat. Ez már a burkolatok kiválasztásával, a felületek pontos mérésével elkezdődik, de a munka neheze akkor vár rád, amikor megkezdődik a hidegburkolás. A teljesen egyenletes, sima felület eléréséhez érdemes megismerkedned a lapszintező rendszerek típusaival, amelyek hatékony segítséget jelenthetnek számodra a munkád során. Legyél akár profi, félprofi, vagy olyan lelkes hobbi barkácsoló, aki most ismerkedik a hidegburkolással, érdemes ezeket a minőségi termékeket is bevetned a munkád során.

A felület megfelelő előkészítésével és a szükséges lapszintező eszközök és kiegészítők használatával elsőre sikerülhet elhajlás- és elcsúszásmentesen leburkolni egy-egy falfelületet vagy a padlót. Így időt, energiát, vesződséget és nem mellékesen pénzt is lehet spórolni.

A kérdés már csak az, mit érdemes választani, a lapszintező rendszerek közül melyik illik hozzád és a céljaidhoz leginkább? Mivel a burkolatszintező kínálatban könnyű eltévedni vagy elbizonytalanodni, szeretnénk megkönnyíteni a választást az alábbiakkal, röviden.

Lapszintező rendszerek – melyik típus való neked?

Nem vitás, hogy az ékes lapszintező rendszerek a legnépszerűbbek – a kis ékes és nagy ékes megoldások használata egyszerű, az általuk nyújtott technikai segítségre pedig már évek óta számíthatnak a mesteremberek.

Ezekről még annyit érdemes mindenképp tudni, hogy a kis ékes lapszintező rendszerek kis és közepes méretű csempék felhelyezéséhez nyújthatnak profi segítséget. Az ék szélessége általában 14 mm. A nagy ékes lapszintező rendszereknél az ék 22 mm széles, az ehhez tartozó szintező talpak ablaknyílása pedig megközelítőleg 23.5-24 mm. A nagy ékes megoldások segítségével könnyen, gyorsan, pontosan helyezhetők fel a nagyobb lapok is.

A kis ékes és nagy ékes lapszintező rendszerek mellett a csavaros és újrafelhasználható megoldások is egyre népszerűbbek. Ezeket általában azoknak ajánlják, akik nem most ismerkednek a lapszintezéssel, mert itt könnyebben sérülhet például a felület, vagy elmozdulhatnak a lapok. Ha úgy döntesz, az ékes megoldások helyett kipróbálnád mondjuk a csavarosat, jó, ha tudod, hogy a talprész (hasonlóan az előzőekhez) itt is a csempék alatt marad, csak a fejet tudod újra felhasználni. Vannak viszont már olyan termékek is, amelyek teljes mértékben újrafelhasználhatók, mint például a TLS-PROPELLER termékek, így akár már szerény befektetés mellett is tökéletesen sima és egyenletes eredményt tudsz elérni.

És ha már az anyagiakat említettük, természetesen ez sem elhanyagolható szempont, de a kiváló minőség is nagyon fontos. Ezt a két alapvető dolgot ötvözik például a burkolatszintezo.hu oldalán található TLS termékek és kiegészítők. Egyébként pedig bármelyik lapszintező rendszer használata mérföldekkel jobb a semminél, hiszen segítenek elérni a várt szép eredményt, ezáltal sikerélményt és elégedettségérzést adnak kezdőknek és profiknak egyaránt.  

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem