Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 tipp hogyan legyen modernebb az otthonod!

Ha szereted a modern hangulat békés és tiszta légkörét, ez a cikk neked szól. Ebben a cikkben adunk 5 tippet, amellyel javíthatod az otthonod megjelenését, és igazán elegáns stílust alakíthatsz ki! Ebben nyújt segítséget a smarthugo.hu weboldala!

 

   1. Hozz létre egy semleges színpalettát

A belső szín befolyásolhatja ház megvilágítását. A színpaletta, amelyet otthonod különböző részeinek kialakításához használsz, azt is meghatározza, hogy elérheti-e a modern hangulatot vagy sem. Ha otthonod színei nem mennek egymáshoz, az eredmény kaotikus lehet.

Ezért az egyik leghatékonyabb tipp, hogy modern és harmonikus dizájnhangulatot teremts otthonodban, a semleges színpaletta használata. A modern otthonok tiszta és szellős terekből épülnek fel, amelyek jól passzolnak a világos, monokróm palettához. Soha nem fogsz hibázni egy fehér vagy szürke alapfestékkel, mivel jól passzolnak a legtöbb modern anyaghoz. Ha inkább a sötétebb tónust részesíted előnyben, választhatsz sötétszürke vagy sötétkék árnyalatokat is. 

Miután lefestetted a falaid, a kapcsolókról sem feledkezhetsz meg! Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy észrevedd, hogy egy otthon régebbi, függetlenül attól, hogy hány felújításon esett át, a megsárgult vagy repedezett lámpa- és konnektorfedelek. Ezt könnyen le lehet cserélni, és hatalmas különbséget csinál. 

lámpa

   2. Adj új világítást otthonodhoz

A megfelelő világítás valóban életre kelt egy helyiséget. A rosszul megvilágított szoba kicsinek, sötétnek és szűknek tűnik, míg egy erősen megvilágított szoba nyitottnak, szellősnek és barátságosnak. Számos módja van annak, hogy lámpákkal feldobd az otthonod. Van néhány egyszerűbb módszer is, mint az asztali lámpák és állólámpák vásárlása. Helyezz el néhány magas állólámpát a sötét sarkokba, és figyeld, ahogy a szoba életre kel. 

otthon

   3.  Csinálj egy nyitott teret

A kis tereknek nincs helye egy modern otthonban, ezért jobb, ha lebontod a régi falakat vagy elválasztókat. A nyitott tér nemcsak otthonod kényelmét növeli, hanem rugalmasabbá is teszi a tereket, így több, minden elférhet bennük.

 

   4. Tedd okosabbá az otthonod

Számos módja van annak, hogy csúcstechnológiás elemeket adj az otthonodhoz, a mozgásérzékelő lámpáktól a beépített töltőállomásokon keresztül a sztereó hangszórókig bármit választhatsz.

A mozgásérzékelős lámpák segítenek a kapcsolók számát csökkenteni. De emellett számos intelligens készülék van, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik mindennapjaidat. Egyes új hűtőszekrények vagy klímaberendezések olyan funkcióval rendelkeznek, amellyel a beállításokat a telefonon lévő alkalmazáson keresztül vezérelheted.

Egy másik hasznos készülék a programozható termosztát. Ha pénzt szeretnél megtakarítani, akkor ez neked való! A programozható termosztátok lehetővé teszik az otthoni hőmérséklet beállítását és szabályozását egy időbeosztás alapján, ami megakadályozza a felesleges energiafelhasználást, ha nem vagy otthon. Ez akár 5-20 százalékkal is csökkentheti otthonod energiaszámláit.

 

   5. Ne félj túlzásba esni

Ha feltűnő anyagokat választasz egyszerű díszítéssel, próbáld megtalálni az egyensúlyt a méret és a dizájn között. Válassz nagy csempéket, nagy ablakokat vagy akár még nagy bútorokat is. Egy kulcsfontosságú tipp azonban, amit érdemes megjegyezni, hogy ne legyenek túl mintásak, mert szűkössé vagy kaotikussá teszik a teret.

Ezenkívül próbáld meg a színeket és textúrákat más otthoni tárgyaidhoz igazítani. Például, ha fehér matt falaid vannak, válassz ugyanolyan árnyalatú konnektorokat. 

Könnyű modern otthont létrehozni, ha tudod, milyen szempontokra kell odafigyelni. Ahhoz, hogy megkönnyítsed a felújítást, látogass el a smarthugo.hu weboldalra!!!!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem