Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 szuper tipp a megnyerő előszoba kialakításához!

A legtöbb lakberendezési lapban és weboldalon nagyrészt a forgalmasabb és a sokak által kedvelt szobák berendezésével foglalkoznak. Nem árt azonban kicsit foglalkozni a kevésbé emlegetett helyiségekkel sem, hiszen ezek elhanyagolása akár katasztrófát is eredményezhet az összkép tekintetében.

Írásunkban öt tipp segítségével mutatjuk be hogyan leszel képes apró módosításokkal létrehozni a tökéletes előszobát.

 

1. tipp: Kerüld a harsány és sötét színeket!

 

 

Érdemes a csupasz falakkal kezdeni a tippek sorozatát, hiszen a teret alapjaiban ez határolja, így a falak festésének kifejezetten fontos szerepe lehet a megfelelő atmoszféra megteremtésében. Óvakodjunk a harsány és sötét színektől, amik kellemetlenül összenyomhatják a teret így alakítva az előszobát egy szűk járattá, ahol kellemetlenül érezhetjük magunkat.

Használjunk világos, egészen lágy árnyalatokat, amiktől nagynak és tágasnak tűnhet a tér! Ha színeznénk is a falat, akkor pedig voksunkat a pasztellszínek világos árnyalatai mellett tegyük le, amelyek mellé könnyedén választhatunk bútorokat.

 

2. A kevesebb, néha több!

 

 

Az előszoba túlzsúfolása rendkívül negatívan hat az oda épp belépőre! Gondoljunk csak bele, vendégünk épp csak betette a lábát otthonunkba és máris egy kaotikus, bútorokkal és tárolókkal teli szűk folyosó várja, amelyben megfordulni is csak nehézkesen lehet.

Próbálj meg kisebb méretű és világosabb színű bútorokat választani, amelyek nem szűkítik le túlzottan a légteret. A bútorok számát is jobb, ha közelíted a zéró felé, hiszen a legtöbbször ez a helyiség otthonod legkisebbike.

3. Fontos az is, ami a talpad alatt van!

 

 

A falak és a bútorok után érdemes megemlíteni az előszoba talaját is, amely nagy mértékben segíthet neked a tér nyújtásában.

Ahogy a falak esetében úgy itt is igaz, a világos és nem túl kirívó színek előnyben részesülnek! Akár parkettát, akár laminált padlót, akár járólapot választunk jó, ha egységes felületet alakítunk ki, így növelve a térérzetet.

 

4. Nem lehet elég nagy a tükör!

 

 

A tükör jó választás lehet egy kisebb előszoba falára, bár érdemes jól meg gondolni a méretet, hiszen egy szabad falfelületre helyezett kisebb tükör akár összébb is nyomhatja a teret.

Válasszunk nagy, akár egészalakos tükröt, ami ráadásul tökéletesen kiszolgálja az indulás előtti smink, öltözék és hajviselet ellenőrzését.

 

5. A varászszőnyeg csodákra képes!

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a joker, az előszobaszőnyeg, amely képes egy szempillantás alatt pompás hangulatot varázsolni. Célszerű rövidebb szálú, könnyen takarítható szőnyeget választani, amely hosszan végigfut az előszoba egészén, így fejtve ki pozitív hatást térérzetünkre.

Az előszobába tökéletesen illő szőnyegek legszebbjeit megtalálod a Szőnyeg Raktár webáruházában!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem