Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 szuper gép, amiből mindenképp Milwaukeet válassz

A szerszámok világában több igen népszerű márka osztja fel egymás között a piacot, ám közülük mégis van pár kiemelkedő vállalat, amely a minőség és a mennyiség mellett odafigyel vásárlói igényeire is. Ilyen az amerikai Milwaukee cég is, amely évről évre képes megfelelni az egyre növekvő igényeknek.

A Szerszám Webáruház segítségével ezért összeszedtünk 5 olyan gépet, amelyből érdemes Milwaukeet választanod!

 

Szúrófűrész

 

 

A szúrófűrészek sok munkafolyamat esetében jelentik a szűk keresztmetszetet, így nem árt, ha igazán jót választunk belőlük. Fontos, hogy választott gépünk kellően stabil legyen, míg a nyél rész csúszásmentes, kényelmes fogást biztosító borítással rendelkezzen.

A Milwaukee szúrófűrészek e mellett állítható és cserélhető pengékkel rendelkeznek, míg élettartamuk és biztonságos kialakításuk miatt a legjobbak rendre a legjobbak között szerepelnek a független teszteken.

 

Csiszoló

 

 

A csiszológépeket egyre több esetben használják építkezéseken és felújítások alkalmával, ezért igénybevételük megnőtt az elmúlt években. Használatukból fakadóan elég nagy kosz hagynak maguk után, illetve apró részecskéket juttatnak a levegőbe, így nagyon nem mindegy milyen minőségetz választunk belőlük.

A Milwaukee csiszolók szerencsére kiváló por elszívással rendelkeznek, így képesek a szállópor részecskének több, mint 90 %-át elszívni a hozzájuk járó textilzsákba. E mellett képesek lehetünk segítségükkel az egészen nehezen elérhető helyeken is csiszolni, míg erőteljes motorjaik és nagy oszcilláló átmérőjük könnyűvé és sallangmentessé teszik a munkát.

 

Ütvefúró

 

 

Az ütvefúrók esetében a legmeghatározóbb választási szempont a teherbírás, hiszen e gépek segítségével legtöbbször inkább bontunk és rombolunk. Akár tégláról, akár betonról vagy más kemény építőanyagról beszélünk, gépünknek képesnek kell lennie biztonságosan és hatékonyan elvégezni az adott munkafolyamatot.

A legtöbb Milwaukee ütvefúró rendelkezik AVS anti-vibrációs rendszerrel, amely nagyban csökkenti a munka testre gyakorolt hatását, míg a Soft Grip fogantyúk és a biztonsági kuplung rendszer a használó biztonságát képes nagy mértékben növelni. E mellett a fém hajtóműház garantálja a komoly teherbírást és masszív használatot. Kell ennél több?

 

Sarokcsiszoló

 

 

A sarokcsiszoló szintén a must have darabok egyike, amely nélkül nem szívesen indulnánk el egy komolyabb munka helyszínére. Sokszínűen használhatósága ellenére komoly odafigyelést és szakértelmet igényel a vele való munka, főleg akkor, ha a gép minősége hagy kívánni valót maga után.

A Milwaukee sarokcsiszolók nagy előnye, hogy AVS technológiával vannak felszerelve (anti-vibrációs rendszerrel), míg a gép biztonságáról a műgyanta bevonatos Protector motor, a Heavy Duty tekercselés és a önleoldó szénkefék gondoskodnak.

 

Körfűrész

 

 

A körfűrész komoly negatív hírnévre tett szert pályafutása során, ám mára az egyik legbiztonságosabb szerszámmá vált, köszönhetően a szakemberek visszajelzésein alapuló termékfejlesztésnek.

A Milwaukee körfűrészei nagy teljesítménnyel és akár 60°-os éltöréssel rendelkeznek, amely sokrétűen felhasználhatóvá teszi őket. A beépített biztonsági fék segítségével a készülékek mindössze 3.5 mp alatt teljesen leállítható, míg a fejlett nyélrendszernek köszönhetően a használó keze a munka során végig biztonságban lehet.

 

Ezzel listánk végére is értünk, a kiváló Milwaukee szerszámgépek mindegyikét megtalálod a Szerszám Webáruházban, ahol számos gép és szerszám vár rád, kiváló ár – érték arányban.

Ha pedig olvasnál még hasonló cikkeket, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem