Blog

5 szuper gép, amiből mindenképp Milwaukeet válassz

A szerszámok világában több igen népszerű márka osztja fel egymás között a piacot, ám közülük mégis van pár kiemelkedő vállalat, amely a minőség és a mennyiség mellett odafigyel vásárlói igényeire is. Ilyen az amerikai Milwaukee cég is, amely évről évre képes megfelelni az egyre növekvő igényeknek.

A Szerszám Webáruház segítségével ezért összeszedtünk 5 olyan gépet, amelyből érdemes Milwaukeet választanod!

 

Szúrófűrész

 

 

A szúrófűrészek sok munkafolyamat esetében jelentik a szűk keresztmetszetet, így nem árt, ha igazán jót választunk belőlük. Fontos, hogy választott gépünk kellően stabil legyen, míg a nyél rész csúszásmentes, kényelmes fogást biztosító borítással rendelkezzen.

A Milwaukee szúrófűrészek e mellett állítható és cserélhető pengékkel rendelkeznek, míg élettartamuk és biztonságos kialakításuk miatt a legjobbak rendre a legjobbak között szerepelnek a független teszteken.

 

Csiszoló

 

 

A csiszológépeket egyre több esetben használják építkezéseken és felújítások alkalmával, ezért igénybevételük megnőtt az elmúlt években. Használatukból fakadóan elég nagy kosz hagynak maguk után, illetve apró részecskéket juttatnak a levegőbe, így nagyon nem mindegy milyen minőségetz választunk belőlük.

A Milwaukee csiszolók szerencsére kiváló por elszívással rendelkeznek, így képesek a szállópor részecskének több, mint 90 %-át elszívni a hozzájuk járó textilzsákba. E mellett képesek lehetünk segítségükkel az egészen nehezen elérhető helyeken is csiszolni, míg erőteljes motorjaik és nagy oszcilláló átmérőjük könnyűvé és sallangmentessé teszik a munkát.

 

Ütvefúró

 

 

Az ütvefúrók esetében a legmeghatározóbb választási szempont a teherbírás, hiszen e gépek segítségével legtöbbször inkább bontunk és rombolunk. Akár tégláról, akár betonról vagy más kemény építőanyagról beszélünk, gépünknek képesnek kell lennie biztonságosan és hatékonyan elvégezni az adott munkafolyamatot.

A legtöbb Milwaukee ütvefúró rendelkezik AVS anti-vibrációs rendszerrel, amely nagyban csökkenti a munka testre gyakorolt hatását, míg a Soft Grip fogantyúk és a biztonsági kuplung rendszer a használó biztonságát képes nagy mértékben növelni. E mellett a fém hajtóműház garantálja a komoly teherbírást és masszív használatot. Kell ennél több?

 

Sarokcsiszoló

 

 

A sarokcsiszoló szintén a must have darabok egyike, amely nélkül nem szívesen indulnánk el egy komolyabb munka helyszínére. Sokszínűen használhatósága ellenére komoly odafigyelést és szakértelmet igényel a vele való munka, főleg akkor, ha a gép minősége hagy kívánni valót maga után.

A Milwaukee sarokcsiszolók nagy előnye, hogy AVS technológiával vannak felszerelve (anti-vibrációs rendszerrel), míg a gép biztonságáról a műgyanta bevonatos Protector motor, a Heavy Duty tekercselés és a önleoldó szénkefék gondoskodnak.

 

Körfűrész

 

 

A körfűrész komoly negatív hírnévre tett szert pályafutása során, ám mára az egyik legbiztonságosabb szerszámmá vált, köszönhetően a szakemberek visszajelzésein alapuló termékfejlesztésnek.

A Milwaukee körfűrészei nagy teljesítménnyel és akár 60°-os éltöréssel rendelkeznek, amely sokrétűen felhasználhatóvá teszi őket. A beépített biztonsági fék segítségével a készülékek mindössze 3.5 mp alatt teljesen leállítható, míg a fejlett nyélrendszernek köszönhetően a használó keze a munka során végig biztonságban lehet.

 

Ezzel listánk végére is értünk, a kiváló Milwaukee szerszámgépek mindegyikét megtalálod a Szerszám Webáruházban, ahol számos gép és szerszám vár rád, kiváló ár – érték arányban.

Ha pedig olvasnál még hasonló cikkeket, nézz rá az OP Story blog oldalára!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.