Blog

5 kiegészítő, amit célszerű beszerezni a baba érkezése előtt!

A kis csöppségek érkezése előtt szülőként kifejezetten fontos, hogy fel legyünk készülve minden eshetőségre. Persze a legtöbben tisztában vannak azzal milyen eszközökre, bútorokra és higiéniai termékekre lesz szükségünk, azonban vannak olyan kevésbé ismert kiegészítők, amik nagyban megkönnyítik az életet a lurkó születése utáni időszakban.

E kiegészítőket szedtük csokorba, amikre érdemes befektetni még a terhesség alatt.

 

Babaágyneműk

 

 

Az alvás kiemelten fontos az újszülöttek tekintetében is ezért célszerű, ha olyan ágynemű garnitúrát választunk, amely kényelmes és kellően szellős. Nem elhanyagolható szempont a tisztíthatóság is, hiszen a baba ágyneműk sokszor komoly igénybevételnek vannak kitéve az állandó mocorgás és a folyékony szennyeződések (hányás, nyál, stb.) miatt. Javasolt kettő vagy több garnitúra beszerzése, így ha valamilyen nem várt baleset történik, gyorsan tudunk új ágyneműt cserélni a babaágyban.

 

Babafészek

 

 

A babafészek a tevékeny anyukák legjobb barátai, amik kellően merevek mégis puhák és kényelmesek a gyerkőcnek, így szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni az apróságokat, ahol a babafészek őrző ölelésében tudnak pihenni. A kellő stabilitás és a szuper kialakítás lehetővé teszi a babafészek pihenőágyként való funkcionálását, így a kanapén, az ágyban, de akár a konyhapulton is pihenhet benne gyermekünk, míg mi elvégezzük a mindennapi teendőket.

 

Gumis lepedők

 

A gumis lepedők egyfajta védőréteget épeznek a babaágyon, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy mennyit kell az ágybetét takarításával bajlódnunk. Ugyanúgy mint a babaágynemű esetében ez esetben is javasolt jó pár darab beszerzése, hiszen a koszolódás esetén könnyen és gyorsan tudjuk cserélni a lepedőt, a könnyű anyagnak és a praktikus gumírozásnak köszönhetően.

 

C alakú ölelő- és terhespárna

 

 

A terhesség alatt is rendkívül hasznos ölelő- és terhespárnák segítségével nagyban megkönnyíthető és kényelmesebbé tehető az alvás és a pihenés a kismamák számára. A kellemes tapintású huzatnak és az ergonomikus módon alakítható tölteléknek hála a komolyabb alhasi fájdalmak és a leterhelt ízületek pihentetése is jóval könnyebb feladat lesz.

 

Pamut szoptató párna

 

 

A baba megszületését követően kulcsfontosságú a megfelelő időközönkénti szoptatás, ami a szülés utáni időszakban nem feltétlenül a legkényelmesebben kivitelezhető cselekvés. Ezt hivatott megkönnyíteni a szoptató párna, amely félkör alakjának köszönhetően kényelmesen ölünkbe helyezhető, míg a babának tökéletes alátámasztást nyújt szopás közben.

E kiegészítők hasznát kár lenne felülbírálni, ezért célszerű őket jó előre beszerezni, így felkészülve a kis jövevény érkezésére. Ha szükséged lenne a cikkben említett kiegészítőkre, nézz fel a PeekabooShop webáruházába!

 

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.