Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 dolog, amire szükséged lehet a téli autózáskor

Autónk kiegészítői között sok olyat találunk, amik csak időszakosan, illetve szezonálisan kerülnek elő. A komolyabb fagyok és a hideg érkeztével e kiegészítők fontossága komoly szintre emelkedik.

Az ExtraCar segítségével összeszedtünk 5 igazán fontos téli kiegészítőt, amikre Neked is szükséged lehet!

 

Fűthető ülésvédő

 

 

Az ülésvédők hasznosságát senki sem firtatja, hiszen mechanikai és kémiai eredetű behatolásoktól is véd. E mellett valamennyi kényelmi funkciót is ellátnak, ám elsősorban nem ezért szeretjük őket. Az ilyen ülésvédők téli verziói viszont bírnak még egy hasznos funkcióval, hiszen ezek fűthetőek, így növelve komfortérzetünket.

A fűthető ülésvédők legtöbbje univerzális méretű, így szinte minden autóba könnyedén beilleszthető. A melegítő funkciót célszerű úgy beállítani, hogy induláskor már kellemes meleg fogadjon minket.

Segítségükkel elkerülhetővé válik a megfázás és a meghülés, ezért használatuk melegen ajánlott.

 

Hólánc

 

 

A hólánc Magyarországon nem kötelező eleme az autós kiegészítőknek, ám ajánlott rendelkezni egy garnitúrával a nagyobb havazások idejére. Ha abból indulunk ki, hogy milyen kis helyre elfér és mekkora segítséget nyújthat az intenzív havazás és havas/fagyott utak esetén, akkor máris barátságosabbá válik a beszerzés gondolata.

A kiválasztáskor mindenképp figyeljünk a lánc és a kerekek méreteinek egyeztetésére.

 

Jégkaparó, jégoldó

 

 

Listánk következő eleme kapásból két termék kategóriát fed le, ami érthető is, hiszen mindkét elem célja egy és ugyan az, a külső felületeken lévő jég oldása és eltüntetése. A minőségi jégkaparók egyenletesen és precízen tüntetik el a vékony jégtakarót az üvegről és a szélvédőről.

A jégoldó spray-k egyfajta kiegészítései a már említett jégkaparóknak, a legtöbbjük azonban úgy váltja ki igazi hatását, ha együtt használjuk őket.

 

Akkumulátor töltő

 

 

A hideg időben előkerülnek a különféle akkumulátor problémák, amiket több kevesebb sikerrel képesek vagyunk orvosolni. Ha viszont valaki szereti biztonságban érezni magát és felkészülni a váratlan helyzetekre, akkor ajánlott beszerezni egy kompakt akkumulátor töltő berendezést.

E nagyszerű kis szerkezetek segítségével képesek leszünk feltölteni és új életet lehelni akksinkba, ami olykor életmentő lehet.

 

Autószőnyegek, hótálcák

 

 

Végül, de nem utolsó sorban beszélnünk kell a kiegészítők szürke eminenciásairól, a csendesen dolgukat végző szőnyegekről és hótálcákról, amik nélkül autónk egy merő sártenger lenne a latyakos idő derekán.

Akár a flexibilis hótálcákra voksolunk, akár a magas nedvszívó képességű téli szőnyegeket választjuk, fontos, hogy körültekintően és méretekkel a zsebünkben kezdjünk neki a nagy vásárlásnak.

 

Ezzel végeztünk is, ám annyit még hozzá biggyesztenénk, hogy az ExtraCar webáruházában mindent megtalálsz, ami szezonálisan kell autódba.

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, akkor irány az OP Story blog oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem