Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

4+1 kézzel készített ajándék ötlet, nem csak az ünnepekre!

A Karácsony az év legszebb és egyben legmeghittebb ünnepe is. Ezt megelőzi egy csodálatos, várakozással teli Adventi időszak. Ilyenkor elkezdünk hangolódni a szeretet ünnepére, karácsonyi zenéket hallgatunk, el kezdjük feldíszíteni házunkat kívül és belül is, karácsonyi dekorációkat készítünk. Ilyenkor előkerülnek az Adventi koszorúk gyertyákkal, hangulatos égősorok bentre és az ablakokra. Ha idén az Adventi időszakban saját magad szeretnéd elkészíteni a dekorációt, vagy szeretnéd meglepni egy kedves családtagodat, barátodat egy saját készítésű ajándékkal, akkor cikkünk most Neked szól. A yourhobby.hu webshopjának segítségével szeretnénk nektek 6 nagyszerű dekoráció ötletet adni, amelyek tökéletes ajándékok is lehetnek. 

karácsony

A saját kézzel készült karácsonyi dekorációk a lakás bármely pontján elhelyezhetők, legyen szó nappaliról dohányzóasztalok tetején, komódok tetején, ablakon, ajtón is, de még az étkezőasztal is kiváló lehetőség. Mivel a karácsonyi szezon legelső dekorációja, amit elhelyezünk az Adventi koszorú. Ezeket a csodás koszorúkat nagyon könnyen el lehet készíteni otthon is. Nincs is másra szükség mint egy koszorúalapra. Ha egy igazán modern koszorút készítenél idén, akkor bátran válassz egy fa alátétet, a megszokott kör forma helyett. A koszorú elkészítéséhez az elsődleges termék, amire szükséged lesz egy ragasztópisztoly, amivel nagyon gyorsan, pillanatok alatt fel tudod ragasztani a dekorációs kiegészítőket, tálcás megoldás esetében, pedig a gyertyákat. A koszorút bátran lehet nagyszerű kiegészítőkkel díszíteni, mint a moha, termések, mint a szárított narancskarika, tobozok, potpourri keverékek. Extraként feldobhatjuk dekoratív karácsonyi dekorációs elemekkel, és karácsonyi fa figurákkal is, amit kedvünkre festhetünk le akril festékkel. Az elkészült ünnepi koszorú nemcsak otthonunkat teszi hangulatossá, hanem ajándéknak is nagyszerű lehetőség, akár Advent időszakában, vagy a fa alatt Karácsonykor. 

karácsony

Az Adventi koszorú mellett a karácsonyi kopogtató koszorú is nagyon népszerű dekoráció, arról nem beszélve, hogy kiváló ajándék lehetőség is. Elkészítése szintén nagyon egyszerű, néhány alapvető eszközre lesz szükséged, mint a koszorú alap, és szintén ragasztópisztoly segítségével tudod rá rögzíteni a dekorációs elemeket. Ha szeretnél egy nagyon ízléses ajtódíszt, akkor a köralap közepére ragassz karácsonyi figurákat, mint például a hóemberes karácsonyi figura, napjainkban nagyon népszerű manó figurákkal. Kerülhet bele még kötött manó figura, diótörő figura is, vagy akár karácsonyi angyal figura. Nagyszerűen fel lehet dobni szalagokkal, termésekkel, és apró karácsonyi dekorációkkal. 

karácsony

Az Advent és a Karácsony a fények időszaka. Ilyenkor fényáradatba öltözik lakásunk kívül-belül, előszeretettel gyújtunk gyertyákat, arról nem beszélve, hogy mennyire nagyszerű ajándék lehet, főleg a karácsonyfa alatt. Elkészítésének lehetősége határtalan, elsődlegesen színes, vagy natúr fehér gyertyára lesz szükségünk. Amit bátran díszíthetünk szalagokkal, körbe ragaszthatjuk kávészemekkel. Magát a gyertya alapot elhelyezhetjük fa alátéten, de nagyon stílusosan mutat egy fa szánkóra rögzítve. 

karácsonyNapjaink legújabb karácsonyi trendje a mini falu készítése. Ez a hangulatos karácsonyi dekor remekül mutat a komód tetején, a dohányzóasztalon, akár az étkezőasztalon is. A falu alapja egy fa alap legyen, amire bátran szórhatunk műhavat. A műhó tetejére rakjunk fenyőfákat, kandelláber lámpásokat, s karácsonyi házikókat, extraként be illeszthetünk egy havas templomot is. Ez a kedves hangulatos dekoráció becsempészi otthonunkba az igazi tél hangulatát. Ha ajándéknak szánjuk egészen biztos, hogy nagy örömet fogunk szerezni általa. 

karácsony

A végére pedig egy nagyszerű karácsonyi ajándék ötletet tartogattunk neked, gyermekek és felnőttek számára egyaránt, ami nem más, mint a gyémántszemes kirakók. Mit is kell tudni ezekről a gyémántszemes kirakóról? Napjainkban egy nagyon felkapott, új kreatív hobbi, amely kicsiket és nagyokat egyaránt magával ragad, fejlesztő hatása mellett izgalmas kikapcsolódást nyújt. Egyedül, de akár csapatban is lehet szórakozni vele. Egy fárasztó nap után remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít, a gyermek gyöngyszemes kirakó pedig rendkívül nagy fejlesztő hatással rendelkezik. Fejlődik általa a finommotorika; kézügyesség, a kreativitás és a türelem, kitartás képessége egyaránt. Egy nehéz iskolai nap után, gyermekünknek is nagyszerű hobbi lehetőség. Használata rendkívül egyszerű, Maga a tábla, ami a kép; színek szerint van számozva, ez egy védőfóliával van letakarva, ugyanis a kép teljesen öntapadós. A kép fóliáját csak azon az apró részen hajtsuk mindig fel, ahol éppen dolgozni szeretnénk. A készlethez tartozó kirakó tollat először hozzá kell érinteni a ragadós viasz laphoz, majd utána a gyöngyszem ragacsos lesz s így a képen a tároló tálba a megfelelő színnél a helyén marad. 

Ha szeretnéd idén Te elkészíteni az ünnepi dekorációt, vagy ezzel a kedves ajándék ötletekkel meglepnéd egy szerettedet, akkor látogass el a yourhobby.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt, válogass a széleskörű karácsonyi dekorációk világában.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem