Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3+1 spórolós tipp az otthoni bevásárláshoz

Napjainkban az energia válság és háborús helyzet következtében kialakuló egyre csak növekvő inflációnak köszönhetően az élelmiszerek és egyéb termékek árai folyamatosan emelkednek. A magyar családok, háztartások számára egyre nehezebbé válik a havi kiadások, rezsi számlák fedezése, az élelmiszerek magas árainak kifizetése, egyszóval nehezebbé válik a megélhetés hónapról hónapra. Ezért nem véletlen, hogy talán most van a legnagyobb szükség a spórolásra, a megfelelő vásárlási stratégiák bevezetésére, amellyel jelentősen csökkenthetők kiadásaink, gazdaságosabban tudunk hozzájutni az alapvető élelmiszerekhez a mindennapokban. Cikkünkben a teveszed.hu webshopjának segítségével szeretnénk hozni nektek olyan otthoni spórolási tippeket, amelyek rendkívül jól jöhetnek minden háztartásban ezekben a vészterhes időkben, amivel gazdaságosabban juthatunk hozzá alapvető élelmiszerekhez, szükséges kiegészítő termékekhez otthonunkban. 

A Covid világjárvány időszaka, s így az otthon töltött karantén jelentősen fellendítette az internetes vásárlás világát. Napjainkban nagyon népszerű és talán a legkényelmesebb vásárlási módszer az online rendelés. Arról nem beszélve, hogy nagyon kényelmes választás. Nincs sorban állás a boltba, tömegnyomor, nem kell több üzletet bejárni, hogy olcsóbban szerezd be az alapvető élelmiszereket, háztartási termékeket, rövid időn belül házhoz szállítják, s így neked csak könnyedén át venni kell. Gondoltad volna, hogy az otthoni vásárlással jelentősen spórolhatsz?! A továbbiakban nézzük is meg a nagyszerű bevált spórolási tippeket, amelyekkel jelentősen csökkentheted a kiadásaidat.

Készítsünk bevásárlólistát otthonunkban.

A bevásárlólista megírása által rendkívül pontosan meg tudjuk határozni, hogy milyen alapvető élelmiszerekre, tisztítószerekre, és háztartási termékekre lesz az adott hónapban szükségünk. A bevásárlólista segítségével pontos képet kapunk arról, pontosan át tekinthetjük, hogy mire van valójában szükségünk, s így könnyen elkerülhetjük az impulzus vásárlást. A nagy boltokba sajnos ez nem mondható el, jellemzően az emberek sokkal több termékkel térnek haza, mint ami a kezükben található papír listán szerepelnek. Részletesen írjuk le, akár helyiségenként, hogy milyen tartós élelmiszerekre, szépségápoló termékek, higiéniai termékekre lesz szükségünk az aktuális hónapban. Így költséghatékony vásárlást folytatunk, mert tényleg azokat a termékeket rendeljük meg a webshopból, amire ténylegesen szükségünk van, sokkal több idő áll rendelkezésre mérlegelni a listát illetően. 

Használjunk kuponokat, éljünk a termék akciók lehetőségével.

Talán a leghatékonyabban a különböző kuponok, termék akciók használatának következtében tudunk spórolni otthonunkban. Szánjunk elegendő időt rá és nézzük át a webshopokon található termékeket, keressünk online kuponokat, amelyekkel jelentősen olcsóbban juthatunk hozzá otthoni termékeinkhez, mintha nagy szuper marketekben drágábban szerezhetünk be. Vásárlást illetően rendkívül hatékony megoldást nyújt a nagyobb tételben való vásárlás, különösen netes vásárlás esetében. Az árakat illetően rendkívül sokat spórolunk, arról nem beszélve, hogy otthonunkba hosszabb ideig nem kell pótolni az adott terméket. A termékek kiszerelését illetően válasszunk nagyobb kiszerelésű termékeket, amelyekhez olcsóbban juthatunk hozzá, mint a kis kiszerelésű termékekhez. Az internetes vásárlás világában érdemes az árakat összehasonlítani. Az árak összehasonlítása a bolti árakkal szemben lehetővé teszi a legjobb ajánlatok megtalálását. 

Vásároljunk saját márkás termékeket, magyar webshopokból olcsóbban!

Spórolás szempontjából a saját márkás termékek jelentősen olcsóbbak, mint a neves, népszerű márkák termékei. Ha lehetőségünk nyílik rá, akkor az infláció idejében különösen vásároljunk megbízható magyar webshopokban minőségi élelmiszer termékeket, elérhetőbb áron. Vásároljunk főleg idényjellegű termékeket, ha hatékony spórolás a célunk. Az idényjellegű élelmiszereket olcsóbb áron kínálják számunkra az eladók, mint azokat a termékeket, amelyeket az év bármely napján megvásárolhatjuk. Vásároljunk mindig szezonális, friss gyümölcsöket, zöldségeket, amikor a lehető legjobb áron érhetjük el, könnyedén az otthonunkban. Az online vásárlás által laktóz és gluténmentes termékeket is költséghatékonyabban vásárolhatod meg otthonodban, akár nagyobb kiszerelésben is, hosszabb távra. 

Látogass el a teveszed.hu webshopjába, és vásárold meg költséghatékonyan a mindennapi élelmiszereket, háztartási szereket korrekt magyar eladóktól, kényelmesen az otthonodban, tudatosan. 

 

 

 

 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem