Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 tipp az éhezés nélküli diétázáshoz

A diéta szó hallatán sokakat kerülget a rosszullét és hallani sem akarnak a legújabb kutatásokról és diétázási praktikákról. Ez főként annak köszönhető, hogy a súlyproblémával küzdő emberek nagy százalékának van rossz tapasztalata valamilyen „csoda diétával” kapcsolatban.

A Patikatárs segítségével adunk 3 okos tippet arra az esete, ha szeretnél éhezés nélkül súlyfelesleget leadni úgy, hogy étkezésed nem válik egysíkúvá és tested sem zsigereled ki.

 

1. „Csodadiéta” helyett átgondolt étkezés

 

 

„Egye meg ezt, és 1 hét alatt fogyjon 10 kg-ot!”

„Igyon napi 3x ebből és adjon le 1 hónap alatt 20 kg-ot!”

Bizonyára ismerősek a hasonló csodatevő szerek, amelyek mozgás és helyes táplálkozás nélkül ígérnek kívánatos eredményeket. Pontosan ezek a diéták vezetnek ahhoz, hogy valaki hallani sem akar a különböző diétás programokról.

Az említett csodaszerekkel szemben, a megoldást a megfelelően összeállított, tudatos étkezés jelenti, amely segítségével ténylegesen elindíthatjuk a fogyást úgy, hogy közben minden fontos ásványi anyagot, vitamint, nyomelemet és makrotápanyagot megkap szervezetünk.

A mai rohanó világban nyilván nincs mindenkinek ideje arra, hogy előre elkészítse a menüt, akár az egész hétre, de ez nem lehet megalapozott kifogás, hiszen a dietetika rohamos fejlődésével létrejöhettek olyan teljes értékű táplálékok, mint amilyen a Premium Fogyókúra, amely segít úgy fogyni, hogy nem történik szignifikáns izomvesztés és tápanyaghiány.

A Premium fogyókúra könnyedén beilleszthető a hétköznapokba, napi két étkezésünket (reggeli és vacsora) helyettesíti, így segítve az étkezések előkészítését és rövidítve ennek idejét.

Az étkezések és a Premium fogyókúra mellett fontos figyelnünk a megfelelő víz és vitamin fogyasztásunkra, hiszen ezek támogatják immunrendszerünket és segítenek az anabolikus folyamatok zavartalan működésében.

2. Irreális túlterhelés helyett megfelelő minőségű mozgás

 

 

Az étkezés mellett szintén kiemelten kezelendő terület a mozgás, hiszen ezzel tudjuk leginkább megtámogatni a kívánt folyamatokat. Ám az edzés is hasonló a diétához, a legtöbb ember nem megfelelően alkalmazza így vagy abbahagyja vagy sérülést okoz magának.

A testmozgás pozitívan hat az emésztésre, serkenti a vérkeringést és segít a zsírégetésben, sőt kellemes fáradtság érzetet okoz és elősegíti a jó alvást.

A mozgás kiválasztásakor úgy válasszuk sportot vagy mozgásformát, hogy az nekünk tetsző legyen, hiszen a testmozgás akkor jó, ha élvezzük és szeretjük. A legtöbbször azért hagyják abba az emberek a különböző edzésprogramokat, mert nem érzik jótékony hatásúnak a gyakorlatokat, nincs elég motivációjuk ahhoz, hogy egy olyan mozgásformát csináljanak hétről hétre, amelyet nem éreznek magukénak.

A változó intenzitású gyakorlatok nagyszerűen segítik elő a zsírégetést, ezért a fogyókúrás céljaink vannak célszerű ezek közül választani. Ezek a változó intenzitású edzések nagyjából 20-30 perc alatt elvégezhetőek, így könnyedén beilleszthetjük napi rutinunkba.

 

3. Éjjeli életmód helyett megfelelő és pihentető alvás

 

 

Az alvásról beszélnek a legkevesebbet a fogyókúra kapcsán, pedig ugyanolyan fontos eleme a sikeres fogyókúrának, mint az első két pont.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás kiemelten fontos az emésztés, a keringési rendszer és az energia szint szempontjából, de nem szabad háttérbe szorítani a mentális és pszichológia kipihentséget sem.

A megfelelő alvás segít az összpontosításban, nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk és energiaszintünk is sokkal magasabb lesz, így könnyebben vesszük a hétköznapok akadályait és egyszerűbben teljesíthetjük feladatainkat.

Ehhez persze megfelelő közegre, jó ágyra (ágyrács és matrac) és kiegyensúlyozott étkezésre van szükség. Az megfelelő alvással töltött idő egyénenként változik és a fizikai és mentális leterheltségtől is függ, ezért célszerű megfigyelnünk azt, hogy mikor érezzük magunkat kipihentnek és e szerint módosítanunk alvási szokásainkat.

 

E három pont és a fokozatosság elvének figyelembevételével fogyókúránk könnyen betartható lesz, sőt életmóddá is válhat, így nem csak a súlycsökkenésnek örülhetünk, hanem kiegyensúlyozott, energiában gazdag és boldog életet élhetünk éhezés és extrém leterheltség nélkül!

 

A Patikatárs webáruházában megtalálod a Premium Fogyókúrát, az OP Story oldalán pedig további érdekes cikkeket olvashatsz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem