Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 superfood, amit te sem hagyhatsz ki az étrendedből

A superfood megnevezéssel egyre többször lehet találkozni a köztudatban, ami nem meglepő, hiszen napjainkban szerencsére egyre fontosabbá vált a helyes táplálkozás és az egészséges életmód.

A Bodó Méhészet segítségével lerántjuk a leplet 3 olyan superfoodról, amelyet könnyedén beszerezhetsz és be is illeszthetsz mindennapos étkezésedbe.

 

Méz

 

 

Bizony a jól hangzó és általában egzotikus superfoodok mellett (vagy inkább felett) találhatjuk a mézet, kiváló élettani hatásai és nagyszerű összetevői miatt. Széleskörű felhasználhatósága megkönnyíti a mindennapi étkezésbe való beillesztését, míg megvásárlásával könnyedén támogathatjuk a méhészet csodálatos szakmáját.

Az apiterápia szerves részeként a méz segítségével számos kellemetlen betegséget leküzdhetünk, amely hátráltat minket hétköznapjainkban. Akár a már jól megszokott virágmézet, akár a különleges ámorakác mézet vagy a sokak kedvencének számító akácmézet választjuk fontos, hogy megbízható forrásból szerezzük be, hiszen a méz ízénél és állagánál még fontosabb az termék tisztasága.

 

Méhpempő

 

 

A méheknél maradva nem tudunk szó nélkül elmenni a méhpempő mellett, amely talán az egyik legérdekesebb superfood. Rendkívüli immunerősítő hatása mellett nagyszerűen alkalmazható állóképesség növelésre is, ezért komoly mentális vagy fizikális terhelés esetén is javasolt fogyasztása.

Antibiotikus és antibakteriális összetevőinek hála nagyszerű eredmények érhetőek el vele különféle betegségek kezelésekor. Alkotóelemei között megtaláljuk a B5 és B6 vitamint, C vitamint, tiamint, riboflavint, niacint, bioperint, neopterint, folsavat, szerint, biotint, piridoxint, pantoténsavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, 4-hidroxibenzoesavmetilésztert (természetes tartósítószer), gamma – blobulint (immunrendszer serkentő) így nem ritka, a legösszetettebb superfoodként való emlegetése.

A liofilezéses tartósításnak köszönhetően a méhpempőt akár két évig is eltarthatjuk minőségromlás nélkül. A legjobb hasznosulás érdekében fogyaszd éhgyomorra, frissen, szárítva vagy mézhez keverve.

 

Méhkenyér

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy különlegesség, amit az év 365 napján is fogyaszthatunk. A méhkenyér egy virágporból, méhviaszból, mirigyváladékból és propoliszból álló több mint 100 biaktív összetevővel rendelkező táplálék, amely fogyasztása nagyban elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.

A vizsgálatok során fény derült a méhkenyér további pozitív hatásaira, amivel olyan betegségeket sikerült tüneti szinten enyhíteni vagy teljesen meggyógyítani, mint a depresszió, a prosztata megnagyobbodás, a reuma, a magas koleszterin vagy a hajhullás.

 

E három superfood nagyban változtathatja meg az szervezet ellenállóképességét, amely nagyszerűen jön a hideg idő közeledtével.

Mindhárom szuperélelmiszert megtalálod a Bodó Méhészet webáruházában, ahol a nagyszerű termékek mellett több mint 30 évnyi szakértelemmel és tapasztalattal találkozhatsz!

 Ha pedig olvasnál még pár érdekes cikket, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem