Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 parfüm Neki és Neked!

A parfüm egyszerre öltöztet és fejez ki egyéniséget, ezért vált olyan sikeressé az évezredek alatt. Manapság már gyakran előfordul, hogy egy embernek akár több tíz parfümje is van, amiket különböző alkalmakkor szeret használni.

Írásunkban most a párokra fókuszáltunk, így összeállítottunk három parfümpárost, ami tökéletes választás lehet Neki és Neked!

 

Armani Acqua di Gioia (n) és Armani Acqua di Gio (f)

 

 

Giorgio Armani valahogy mindig azt az eleganciát képviseli parfümjeivel, amit más gyártók csak komoly erőfeszítésekkel és hosszas kísérletezéssel érnek el. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az olyan illatok megalkotása, mint az Acqua párosa.

A nőknek készült Gioia kellemesen virágos és gyümölcsös, elegáns illat, amelyben fejjegyként a bazsarózsa, az ibolya, a vodka, a banánlevél és a citrom dominál, míg szívjegyeiben megtalálható a liliom, a rózsa és a frézia is. Alapjegyei olyan jól ismert illatok, mint a szantálfa, az ámbra, a pézsma és a cédrus. Érettebb illatnak aposztrofálják, így főként azoknak ajánlható, akik készen álnak illatuk mellett öltözködésükkel és viselkedésükkel tükrözni a finom eleganciát.

A férfiaknak készült Gio egy jóval sportosabb és nyáriasabb illat, ami a fás – vizes család tagja. Illatjegyeiben felsejlik a pacsuli, a tömjén, a rozmaring, a geránium, a zsálya és a bergamot is. E jegyek kombinációja teszi a Gio-t egy igazi designer illattá, ami tökéletesen illik egy nyári bulihoz, vagy egy könnyed randihoz.

 

Calvin Klein Beauty (n) és Paco Rabanne 1 million (f)

 

 

Egy igazi tűz és víz kettőse, hiszen míg a Beauty egy igazán fehér, nyugodt illat, addig a 1 million egy igazi ajtóberúgós férfi illat.

A Beauty virágos és kiegyensúlyozott illata főként az ambrettel, a jázminnal és a cédrussal operál illatjegyek terén. A keletkezett illat egy visszafogott, belső békét sugárzó nőies illat, amely igazi univerzális parfümmé teszi, amit bármikor, bármilyen alkalommal könnyű viselni. Az illat azonban nem lesz mindenki kedvence, hiszen visszafogottsága és selymes, háttérben dolgozó, nem túl tolakodó mivolta keveseknek okoz igazi hűha érzést.

A 1 million illatról valószínűleg mindenki hallott már egy sikertörténetet. Maga a megtestesült férfiasság a főként vörös húsú mandarinnal, borsmentával, rózsával, fahéjjal és amberketalal (szintetikus ámbra) operáló illat, amit hódításra teremtettek, a szó szoros értelmében. A nők és a férfiak egyaránt megőrülnek érte, ám nem árt tudatában lenni, hogy a 1 million egy tipikus designer csoda, amint megérezzük levesz minket a lábunkról, tökéletesen támogatja az ismerkedést, de idővel ugyanolyan gyorsan elmúlik a hozzá fűzött érzelem, mint egy egyéjszakás kaland után.

 

Dior Diorissimo (n) és Hugo Boss Boss Bottled (f)

 

 

Végül jöjjön két stílusos, intenzív és individualista parfüm, ami nagyszerű választás lehet az olyan személyeknek, akik szeretik, ha a style nem csak kinézettel, de illattal is társul.

A Diorissimo egy kifejezetten gyöngyvirág illatú, kissé már túl tolakodó illat, amihez olyan személyiség szükségeltetik, ami nem ilyen meg attól, ha középpontba kerül. Az alapvetően virágos illatcsaládba tartozó parfümre főként a gyöngyvirág, a bergamot, a rozmaring, az orgona, a jázmin, gyöngyvirág és a szantálfa illatjegy jellemző. Nem árt azonban vigyázni vele, hiszen ha nem illik kellő mértékben személyiségünkhöz a parfüm, könnyedén találhatjuk magunkat kellemetlen helyzetben.

A Boss Bottled egy igazán extravagáns és egyben érdekes férfi illat, hiszen szantálfa, olivafa, vanília, vetiver és cédrus alapjegyeinek köszönhetően uniszex illatnak is simán elmegy. Ezt az érzést finomítják a mahagónis, szegfűs és fahéjas szívjegyek, no meg a szilvás, tölgyfamohás és bergamotos fejjegyek. A már említett illatjegyek miatt a fiatalabb korosztály és a bohámabb, kevésbé maszkulin alkatok kedvelt parfümje, ami extrovertáltságot és életvidámságot sugall.

Bármelyik párosra is esne választásod, érdemes körülnézned a Maximall webáruházának parfümjei között, hiszen a már említett márkák mellett találsz egészen ritka és világsztár illatokat is.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem