Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 motorolaj márka, amivel nehéz mellélőni

A motorolaj az egyik legfontosabb kenőanyag, e felől nem is lehet kétség. Az autóbirtokosak azonban az olajcserét legtöbbször nyűgként élik meg, hiszen maga a procedúra kosszal jár és persze némi hozzáértést is igényel, a megfelelő motorolaj kiválasztásáról nem is beszélve.

Az Olajshop segítségével pontosan ezen problémák miatt vettük a bátorságot és kiválasztottunk 3 olyan motorolaj márkát, amelyek minőségük miatt bátran ajánlhatók minden olajcsere előtt álló tulajnak.

 

Mobil 1

 

 

A Mobil Amerika egyik legnagyobb olaj cége, amely már 1911-ben elkezdet működését. A Exxon csoport részeként főként üzemanyaggal és kenőanyagokkal foglalkozik, ám kiépült autómosó és benzinkút hálózatot üzemeltet.

Az 1940-es és 70-es évek között tagja volt az ún. „Seven Sisters” olajnagyhatalmaknak, amelyek meghatározták az időszak üzemanyag piacát.

Maga a Mobil 1 almárka 1974-ben került bevezetésre, amely a motorolajokra specializálódott és azóta meghódította az egész világot. E mellett elhivatott támogatója a nemzetközi autó- és motorversenyeknek, gondoljunk csak a Nascar vagy Formula 1 versenyekre.

Motorolajaikra jellemző a nagy mértékű hideg- és fagy tűrés, a hengerek kopásának megakadályozása és a kivételes tisztító hatás, amely nagyban hozzájárul az alkatrészek és a motor hosszú élettartamának fenntartásában.

Valvoline

 

 

Maradunk Amerikában, hiszen a Valvoline Inc. szintén a kontinens legmeghatározóbb országából származik. A cég több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik a motorolajok terén, így nem véletlenül tartják sokan az egyetlen igazi motorolaj gyártónak.

Híresek piacváltoztató erejű innovációikról és műszaki megoldásaikról, ami miatt előszeretettel választják termékeiket az autósportban és vállalkozásokban is. Nem meglepő, hogy szponzorként rendre találkozhatunk a márkával, hiszen a spanyol Sevilla Fc mellett számos Nascar versenyző munkáját is támogatják.

Kenőanyagaik rendre felülmúlják a nemzetközi elvárásokat csakúgy, mint a OEM előírásokat. A kereskedők és a szakértők nagy egyetértésben vannak azzal kapcsolatban, hogy a Valvoline motorolajok messze a legjobb termékek közé tartoznak, amit a cég megfejel hangzatos teljesítmény garanciával, ami szinte egyedülálló a kenőanyagok piacán.

 

Petronas Syntium

 

 

A két nagy amerikai cég után jöjjön egy fiatalabb, ám fénysebességgel fejlődő malajziai cég, amelyet 1974. augusztus 17-én alapítottak. A híres Petronas - ikertoronyban székelő, állami tulajdonban lévő cég felel a Malajzia területén található olaj és földgáz kitermeléséért, feldolgozásáért és az ezekből készült üzemanyagok, fűtőgázok és kenőanyagok fejlesztéséért.

Természetesen a cég fejlődése a számokban is megmutatkozik, mára már több mint 35.000 alkalmazottat foglalkoztatnak, míg éves árbevételük meghaladja az 50 milliárd amerikai dollárt.

Motorolajuk, a Petronas Syntium messze az egyik legkeresettebb a kategóriában, ami nem meglepő, hiszen a gyártó olyan egyedi technológiák birtokában van, amelyek segítségével prémium minőségű és állagú terméket képesek készíteni. A Syntium olajok nagy előnye, hogy rendelkeznek egy ú.n. °CoolTech összetevővel, amely megvédi a motort a működés közbeni túlmelegedéstől.

 

Ez is segített abban, hogy a Petronas Syntium a világ egyik legmeghatározóbb motorolaj márkája legyen, amely napjainkban már komoly szponzorációs tevékenységet is folytat, gondoljunk csak a Maláj Nagydíjra vagy a kizárólagos megállapodásra a Formula 1-es Mercedes GP csapattal, akiket konstruktőri világbajnoki címhez segítettek 2020-ban.

 

E három gyártó kínálata megtalálható az Olajshop webáruházában, ahol autód specifikáció alapján van lehetőséged alkatrészeket és kenőanyagokat beszerezni.

 

Ha tetszett a cikk, nézz rá az OP Story többi írására is blog oldalunkon!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem