Blog

3 dolog, amivel otthonosabbá teheted lakásod!

Az otthon dekorálása a legtöbb ember kedvenc elfoglaltságai közé tartozik. Segítségével szebb és élhetőbb lakótereket hozhatunk létre és ráadásul nagyszerű terep az önkifejezésre.

Ezt a legkönnyebben bútorokkal, kiegészítőkkel, lámpákkal és más lakberendezési tárgyakkal érhetjük el. Írásunkban most 3 tárgyat emelünk ki ezek közül, amelyek nagyban megváltoztatják az élettér kinézettét.

Célszerű a nagyobb tárgyaktól az egyre kisebbek felé haladni, ezért listánkat a fotellel kezdjük. Előre megjegyeznénk, hogy összeállításunkban a fotel lesz az egyetlen bútor!

Fotel

 

 

A fotelek talán a legelterjedtebb egyszemélyes kárpitos bútorok a piacon. Térnyerésük a barokk korra datálható, amikor egyre elterjedtebbé váltak a magas támlás, az átlagos széknél nagyobb méretű és kényelmesen kipárnázott ülőbútorok, amelyek legtöbbször az előkelőségek birtokában voltak.

Mára már szinte minden háztartásban találkozhatunk velünk, a legkülönfélébb színekben és formákban.

 

Váza

 

 

A vázák az ókortól kezdve meghatározó lakberendezési tárgyak, amelyeket máig nagy becsben tartanak. Az önmagukban is impozáns kiegészítők manapság legtöbbször vágott virágok tárolójaként funkcionálnak, bár szerencsére azért itt – ott találhatunk antik darabokat, amelyek értéke ingen busás is lehet.

Használd bátran vázáidat dekorációs céllal, tedd őket komódok vagy dohányzóasztalok tetejére. Kombináld őket a többi kiegészítővel és alakíts ki velük szemkápráztató installációkat.

 

Beltéri fényfüzérek

 

 

Az utóbbi 20 évben igen elszaporodtak az olyan apró égőkből álló fényfüzérek, amelyek hangulatvilágítási egészen más fényben tünteti fel az adott helyiséget. A legtöbben a fényfüzérek esetén a karácsonyra gondolnak, holott már az év 365 napjában használható füzérekből jóval többet találhatunk a webshopokban, boltokban.

Érdemes őket a terek nyújtására és hangulatfények kialakítására használni, de nagyszerűen mutatnak egy üvegvázában, vagy bútorok polcain is.

 

A legklasszabb fényfüzérekért nézz fel a Ledenvilágításod webáruházába!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.