Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

3 dolog, amit te is könnyen megszerelhetsz otthon

Minden háztartásban történnek balesetek, mennek tönkre dolgok és szorulnak cserére berendezések. Ezek legtöbbször nem igényelnek szakértői segítséget, ám sokan mégis szerelőt hívnak a legapróbb munkálatokhoz is.

A VasműszakiBolt segítségével rámutatunk arra a 3 dologra, amit Te is könnyedén megszerelhetsz otthonodban.

 

Csapok és szifonok

 

 

Ahhoz nem kell vízvezeték szerelőnek lenni, hogy kitisztítsunk egy csapot, kicseréljünk egy szifont vagy lecseréljünk egy csapot, mégis a magyar háztartások nagy százaléka, ha ilyen jellegű probléma adódik, azonnal a telefon után nyúl.

A megfelelő szerszámok és a szerelésre szánt idő biztosítása után könnyedén neki is állhatunk a folyamatnak. Figyeljünk arra, hogy a főcsapok mindig el legyenek zárva az adott szakaszon, ahol dolgozunk, így biztosak lehetünk benne, hogy nem ér minket meglepetés.

A vizesblokkok szereléséhez szükséges szerszámokból és anyagokból sokat megtalálsz a VasműszakiBolt webáruházában.

 

Bútorok

 

 

Bizony a bútorok felújítása és összeszerelése nem feltétlenül igényel asztalost, főleg akkor nem, ha lapra szerelt, kész bútort vásárolunk. Ám mégis sokszor előfordul, hogy kedvenc bútorunk jó állapota ellenére valamelyik része megsérül vagy funkcióját veszti. Ilyenkor jön képbe a javítás és helyre igazítás, amelyet mi magunk is el tudunk végezni egy kis odafigyeléssel.

Nyilván ehhez szükségünk lesz korszerű és jól megmunkált kötőelemekre (csavar, szeg stb.) illetve olyan könnyen kezelhető szerszámokra, amelyek segítségével az apróbb javításoktól az egész komoly építésekig szinte bármit el tudunk végezni.

Fontos, hogy rendelkezzünk megfelelő mérőszerszámokkal, hiszen a bútorok tekintetében sokszor a miliméterek is számítanak.

 

Kert

 

 

Sokan elfelejtik, hogy házon kívül is akad bővem szerelnivaló, amiket a legtöbben rendre elhanyagolnak és csak akkor kerítenek sort az ellenőrzésre, amikor már túl késő. A kert első pillantásra a béke szigetének tűnhet, ám ha közelebbről megvizsgáljuk rájövünk, hogy mennyi minden mehet tönkre az időjárás viszontagságainak és kisebb – nagyobb állatok szorgos munkájának köszönhetően.

Kulcsfontosságú, hogy rendszeresen (kb. hetente egyszer) menjünk egy ellenőrző kört a kertben, hogy minden megfelelően működik e. Célszerű főleg a fából készült tároló épületeket és az öntözőrendszereket figyelni, de nem árt, ha indőnként ránézünk a kerítésekre és a kint futó vezetékekre is.

Szerencsénkre a VasműszakiBolt kínálatában fontos szerepet tölt be a kerti szerszámok és kiegészítők fegyvertára legyen az akár egy jó ásó, egy árnyékoló háló vagy egy locsolórendszer.

 

Szerelj Te is otthon, amit csak tudsz és élvezd saját kezed munkáját úgy, hogy közben pénztárcádat sem terheled meg. Ha pedig szükséged lenne valamire, nézz fel a VasműszakiBolt webáruházába, ahol mindent megtalálsz felújításhoz, szereléshez, építéshez és korszerűsítéshez.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, akkor irány az OP Story főoldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem