Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

10 tipp hogy a te konyhád is praktikusabb legyen!

Manapság a konyhát nem csak főzésre használják, hanem a családok társasági életének központjául is szolgál. Hogyan lehet tehát létrehozni a tökéletes konyhát – olyat, amely a modern életstílus gyakorlati igényeit tükrözi, mégis kellemes marad a szemnek, alkalmas vacsorákra és szórakoztatásra?

Íme a legfontosabb tippjeink egy praktikus és gyönyörű konyha létrehozásához, amiben a vasalatwebshop.hu weboldala tud segíteni!

   1. Fektess be egy minőségi konyhaasztalba

Konyhádnak könnyűnek és kényelmesnek kell lennie, és egy jó konyhaasztal elengedhetetlen. Arról az asztalról beszélünk, ahol elfogyaszthatsz egy nagy családi vacsorát, kártyázhatsz és társasjátékozhatsz a barátaiddal, vagy elolvashatod a reggeli újságodat, kávézás közben. Ez az asztal nem csak az étkezéshez, de rengeteg más dologhoz is használható.

   2. Minél nagyobb, annál jobb

A nagyobb konyhák gyakran pozitív hatással vannak a ház sikeres eladására. Ha azon gondolkodsz, hogy változtatásokat hajts végre otthonodban, miért ne vennéd ki a falat egy nyitott lakótér kialakításához?

Ha viszont nincs elegendő helyed egy nagy konyhához, akkor a kis konyhákban az az ideális, ha L vagy U betűre tervezzük őket, mivel ez a legjobb módja annak, hogy olyan sarkokat használjunk ki, amelyek egyébként kárba mennének. Ez az elrendezés nagyon praktikus, mert lehetővé teszi, hogy szekrényekkel körülvéve legyél, és ugyanakkor teljes kényelemben mozogj a központi térben.

konyha

   3. Legyél találékony a berendezéssel

Ha van helyed, feltétlenül tegyél be néhány ülőhelyet, például alacsony kanapét vagy ablakülést. Ezeket szép párnákkal vagy gyapjú díszekkel díszítheted, azonnal hozzáadva azt a meleg, barátságos érzést.

   4. Asztali dekoráció

A gyertyafény egy hétköznapi konyhaasztalt azonnal elegáns étkezőasztallá varázsolhat. Válassz egy egyszerű pamut terítőt, és friss virágokat, hogy igazán kifinomultnak tűnjön.

   5. Fény, fény, fény!

A jó világítás a funkcionális konyha elengedhetetlen része. Míg a reflektorok ideálisak a főzéshez, használd ki a természetes nappali fényt, ahol csak tudod. Ha nem tudsz sok természetes fényhez hozzájutni, akkor helyezz egy nagy tükröt a falra, amely visszaveri a nappali fényt a szobában. 

konyha

   6. Gondosan válaszd ki a színét

Válassz lágy színeket a falakhoz, hogy meleg, barátságos érzést adjon. Kreatívabb lehetsz a csempe és a bútorok színével, hogy személyesebbé tedd.

   7. Helyezd el az étkezőasztalt középen

Az étkezőasztal központi elhelyezése nemcsak több helyet biztosít a konyhában, hanem nagyon kényelmes vacsorák lebonyolítására is, így a házigazda egyszerre főzhet és szórakoztathat.

   8. Tartsd rendben a kamrád

Az átlátszó üvegedények vagy műanyag edények egyszerű és költséghatékony módja az összetevők tárolásának. Ügyelj arra, hogy azokat felcímkézd, és használj fiókos rendszerezőket a gyógynövények és fűszerek számára.

Az élelmiszerek tárolására szolgáló szekrényeket hűvös helyen kell elhelyezni. A padlótól a mennyezetig érő kamrapolcok rengeteg tárhelyet kínálnak. Azok, amelyek sínekkel rendelkeznek, és fiókként nyílnak, nagyszerűek, és a legtöbbet kihozzák a helyből.

   9. Adj hozzá egy kis színt a függönyökkel

Érdemes római rolót választani a konyhaablakhoz. Praktikus, és mindenféle mintában és színben kapható, egyéniséget ad a szobának.

   10. Mérd fel az igényeid

A térfelosztásnál a legfontosabb, hogy kényelmesen tudj dolgozni. A választott elrendezésnek lehetővé kell tennie, hogy kéznél legyenek a leggyakrabban használt edények, ezért gondosan gondold át, hogy hogyan fogod használni a területet, például, ha sok időt töltesz főzéssel, helyezd a munkaterületet természetes fényforrás közelébe. Ha azonban egyszerre szoktál mindent bevásárolni, akkor sok tárolóhelyiséggel rendelkező szekrényekre lesz szükséged. 

konyha

A praktikus konyha elengedhetetlen, hiszen ez az egyik legfontosabb helyiség a házban, és úgy kell kialakítani, hogy minden családtag igényeit kielégítse. Tehát a munkaterület, a főzőberendezések, a vízvezetékek, az étkezőtér mind külön figyelmet igényel. Hogy minden konyhabútorod a legpraktikusabb legyen, látogass el a vasalatwebshop.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem