Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

10 tipp fülbevaló vásárláshoz

A megfelelő fülbevaló lehet a befejező simítás, amely egy hétköznapi öltözéket teljesen kiegészít. De egy rossz fülbevaló fájdalmas élmény lehet a fülednek és a divatérzékednek egyaránt.

A jó hír az, hogy könnyebb felismerni a különbséget a megfelelő és a rossz fülbevaló között, mint amilyennek látszik. Íme 10 tipp a fülbevaló vásárláshoz;

   1. Melyik fém illik hozzád?

Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy meghatározd, hogy milyen fémet szeretnél viselni. A fülbevalók számos nemes- és nem nemesfémből állhatnak, beleértve az aranyat, ezüstöt és nikkel alapú ötvözeteket. A hűvös bőr tónusúak számára ezüst színű fülbevaló illik jobban, hogy a világos bőröd ragyogjon. Ha viszont melegebb tónusú vagy, akkor a sárgásabb árnyalatokat válaszd, mint az arany vagy a rozé arany. 

Ha a legjobb minőséget szeretnéd, akkor az időtálló arany fülbevalókat ajánljuk, amik közül válogathatsz a baloghekszer.hu weboldal széles kínálatából! Ezek az ékszerek az egész életeden át végig fognak kísérni, amiket majd tovább adhatsz gyerekeidnek vagy unokáidnak is!

ékszer

   2. Legyen színes, de melyik? 

A szín egy másik fontos szempont a fülbevaló kiválasztásánál. Egy szép színű fülbevalónak ki kell egészítenie a szemedet és az arcbőrödet, valamint az öltözékedet is. Kísérletezz a színválasztékkal, amíg meg nem találod azokat, amelyik a mindennapjaid remek kiegészítői lehetnek. Ne feledd: A ruhádhoz illő fülbevalót veszel, nem a fülbevalódhoz illő ruhát!

lány

   3. Férj bele a keretedbe!

Mielőtt fülbevalót vásárolnál, ügyelj a költségvetésre, mert veszélyes lehet anélkül bemenni egy ékszerüzletbe. Ezért mindig létfontosságú, hogy még mielőtt bemész a boltba, vagy felkeresel egy online webáruházat, hogy tudd, meddig mehetsz el.

   4. Legyen hozzád illő!

A többi ékszerhez hasonlóan a fülbevalók is sokféle formában és stílusban készülnek. Bár fülbevalóid stílusát gyakran az alkalom határozza meg, nem kell félned attól, hogy kibontakozz és új dizájnokat próbálj ki. Kísérletezz a stílusok széles választékában, amíg meg nem találod a neked megfelelőt. A fülbevalók segíthetnek elérni a kívánt hatást: professzionálisat, előkelőt, romantikust, szexit vagy akár az aranyosat. Ha szem előtt tartod, hogy mi a célod az ékszer viselésével, akkor nem lőhetsz mellé!

   5. Fontold meg az életmódod!

Ügyelj arra, hogy olyan fülbevalót válassz, amely illik az életedhez. Például, ha mindig úton vagy, olyan fülbevalóra van szükséged, ami nem akadályoz semmiben. Ezenkívül mindig ügyelj a bőröd érzékenységére; bizonyos fémek jobb választások lehetnek az irritáció elkerülésére!

   6. Ha szereted az extrát

A drágakővel ellátott fülbevaló viselésére vonatkozó döntés nagymértékben az alkalom és a személyes preferencián alapul. A kis drágakövek egy kis plusz csillogást adnak a mindennapi viselethez, míg a nagyobb drágaköveket érdemes különleges alkalmakra fenntartani. Egy másik figyelemre méltó tényező a költség. Az igazi drágakövek esetében minél nagyobb a kő, annál nagyobb az árcédula is.

ékszer

   7. Válassz az arcformádhoz illőt!

Nézz a tükörbe. Ismered az arcformád? Öt általános arcforma létezik: gyémánt, ovális, kerek, téglalap és szív. Tehát akár mindennapi viseletre, akár nagy eseményre választasz fülbevalót, biztosnak kell lenned abban, hogy a fülbevaló formája és stílusa megfelel!

A megfelelő fülbevalónak ki kell egészítenie arcfelépítésed, ezért válassz okosan! Az általános cél az, hogy az arc oválisnak tűnjön. Ha tehát kerek arccal rendelkezel, válassz hosszú és lógó fülbevalót. Ha az arcod téglalap vagy szív alakú, keress karikát, kör alakút vagy könnycsepp fülbevalót!

   8. Figyelj oda a méretére is!

Ha fülbevalóról van szó, a méret számít. Egy jó fülbevaló nem csak a fül méretét veszi figyelembe, hanem a hajat és az arcot is. Ha a fülbevaló túl nagy, akkor túlzottan magára vonja a figyelmet, és rontja az általános megjelenést. Ha túl kicsik, akkor meg nem látszanak.

   9. Fontos a kényelem

A fülbevaló súlya nagy különbséget jelent mind a kényelem, mind a megjelenés terén. A túlsúlyos fülbevaló lelógása rosszul néz ki, és potenciálisan káros lehet a fülre, és a lebeny beszakadásához vagy elszakadásához vezethet.

   10. Ha nem akarod magad elkötelezni

Ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy ki akarod szúratni a füled, vagy esetleg valami miatt nem is tudod, akkor sem kell lemondanod az elegáns megjelenésről! Manapság egyre több és több klipsz fülbevaló létezik, amiknél nem kell aggódni, hogy leesnek vagy elhagyod őket. Így bármi kockázat nélkül tudod hordani kedvenc fülbevalóidat!

A számodra tökéletes fülbevalót keresed? A baloghekszer.hu weboldalon rengeteg fülbevaló közül választhatsz, amik remek társaid lesznek a hétköznapokban!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem