Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

10 ötlet a praktikus otthoni lakberendezéshez!

Lakásfelújítást tervezel, vagy csak fel szeretnéd dobni az otthonod, de hadilábon állsz a lakberendezéssel? Akkor ez a cikk neked való! Ebben a cikkben összeválogattunk 10 praktikus otthoni lakberendezési ötletet, amit mindenki könnyedséggel meg tud csinálni. Ha pedig még van egy-két bútor, amit be kell szerezned, akkor látogass el a mindigbutor.hu weboldalra!

A luxusotthonok sajátos aurával rendelkeznek; kifinomult hangulatot árasztanak, tágasnak és könnyűnek tűnnek de legtöbbször nagyon drágák. Az elegánsnak és fényűzőnek tűnő otthonok titka azonban az, hogy valójában nem mindenért kell egy vagyont fizetni. Egy pár megfizethető lakberendezési trükkel egyszerűen feldobhatod az otthonod!

   1. Gondolkozz el a megfelelő elrendezésen

Bármilyen változtatás kiindulópontja az otthonodban az elrendezés megtervezése. Szánj időt arra, hogy kitaláld, hogy hogyan tudnád a teret a legjobban kihasználni.

szoba

   2. Gondolkodj a jövőről

Győződj meg arról is, hogy tervezésed nem csak a mostani szükségleteidre van kitalálva. Nagyon könnyű arra összpontosítani, hogy hogyan szeretnél most élni. Igényeid azonban idővel változnak, ezért létfontosságú, hogy bizonyos rugalmasságot építs be.

   3. Játszadozz a fémmel!

Valószínűleg magától értetődik, hogy a csillogó fémek árnyalatai kiemelhetik a szoba vonzerejét, és elegánssá és fényűzővé varázsolhatják. A fém felületek különlegessége az, hogy minden tervezési stílushoz jól illeszkednek, miközben zökkenőmentesen melegséget, textúrát és mélységet visznek a térbe.

   4. Mindig használj puha szőnyegeket

Legyen szó előszobáról, társalgóról, hálószobáról vagy étkezőről, egy ultrastílusos szőnyeg lerakása tökéletes módja annak, hogy a házad belső terét feldobd.

Bármilyen minimális legyen is az otthonod dekorációja, egy jó minőségű szőnyeg ellenállhatatlanul meghitt esztétikumot teremt, és színt ad a berendezésnek. Válassz olyat, amely kiegészíti a szoba színeit és textúráit, valamint kényelmet és melegséget kölcsönöz. 

divat

   5. Tedd tágasabbá otthonod!

És most nem arról van szó, hogy új falakat kell a házhoz építeni. Ezt a hatást egyszerűen és sokkal költséghatékonyabban is elérheted! Csak tegyél minden helységbe tükröket, legyenek azok kicsik, nagyok, kerekek vagy szögletesek, ez már csak a te ízléseden múlik!

   6. Ha nincs íróasztalod, használj étkezőasztalt

Ha otthonról dolgozol, vagy gyermekednek sokat kell otthon tanulnia, rengeteg helyet takaríthatsz meg, ha az étkezőasztalt használjátok íróasztal helyett! Lehet, hogy csábító lehetőségnek tűnik a kanapéról való munkavégzés, de az íróasztalnál ülve elkerülhető a görnyedés, és segít megelőzni a fájdalmakat. Az étkezőasztalnak ideális a mérete az otthoni munkavégzéshez és nem kell azon bosszankodnod, hogy az íróasztal túl sok helyet venne el egy helyiségből.

   7. Használd gyerekeid kreativitását

Biztos van otthon rengeteg műalkotás, amit a gyermekeid csináltak. Ahelyett, hogy az összes az idő végezetéig egy dobozban lennének, használd a házad kiegészítőjeként! Ez egy nagyszerű családi program is lehet, ahol az egész család összeül és létrehozzátok az egyedi dekorációtokat!

kreativitás

   8. Hozz létre egy ideális munkaközeget

Ha otthon egy sötét szobában ülve dolgozol, ahol a számítógép monitorán kívül nincs más fényforrás, az súlyosan megterhelheti a szemed. Ha teszel egy lámpát az otthoni irodádba, az hozzásegít a pihentető munkakörnyezet megteremtéséhez, hogy kényelmesen érezd magad és hatékonyan tudj dolgozni.

   9. Használj ki minden helyet

Minden otthonban vannak üres terek, azok a sarkok és zugok, amelyek csak a rendetlenséget vonzzák. Takarítsd ki azt a helyet, és alakítsd át. Tehetsz oda egy ablakülést, egy mini könyvtárat vagy akár egy apró irodát is építhetsz oda.

   10. Helyezz kukákat mindenhová

Fektess be jó kukákba, hogy a tárgyakat az egész házban feltűnés nélkül el tudd tenni. Helyezz egy szőtt tárolórekeszt a nappaliba, hogy a rendetlenséget okozó tárgyakat gond nélkül el tudd rejteni!

Fontos, hogy az otthonod ne csak az esztétikájában, de funkciójában is megfelelő legyen számodra. Ha még van pár lakberendezési tárgy, amit be kell szerezned a tökéletes otthon megteremtéséhez, akkor látogass el a mindigbutor.hu weboldalra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem