Shopshine

KORREKT
9.0
WEBÁRHUÁZ

Páramentesítő 1,1L Ha nagyobb valószínűséggel küzd az otthoni túlzott páratartalommal, érdemes párátlanítót használni! A helyiség levegőjének túlzottan magas nedvességtartalma gyakori betegségekhez vezet és kedvez az allergiák és az asztma előfordulásának. Továbbá penész spórák képződhetnek, ezek nemcsak rossz illatúak, hanem rendkívül veszélyesek a szervezetre és súlyos betegségeket okoznak gyermekeknél és felnőtteknél is. A légszárító hatékony nedvességelnyelő és jó klímát teremt a szobákban. Ez a Peltier hatás elvén működik. A levegő két lemez között van, amelyek feszültség alatt vannak és lehűlnek. A kiszivárgó víz a tartályba kerül, a száraz levegő felmelegszik és visszatér a szobába. Készülékünk hangos kompresszor nélkül működik, így éjszaka is használható. Különösen a nagyon nedves helyiségekben ajánlott, de a normál helyeken is működik. A kis, modern megjelenésű készülék nagyon hatékonyan működik 40 m2-es helyiségekben. A szárító fel van szerelve egy fejlett vízszint-érzékelővel, amely érzékeli a teljes tartályt és automatikusan kikapcsol. Továbbá a teljes tartályt az első panelen lévő piros LED segítségével ellenőrizheti. A tartály kiürítése nagyon egyszerű és nem igényel további eszközöket. A használat minden esetben pozitív hatást gyakorol az immunrendszerre, a párátlanító hatékonyan kiküszöböli a meglévő nedvességet otthonában. Ez csökkenti a spórák felhalmozódását és megakadályozza a hosszú távú penésznövekedést. - Optimális használati feltételek: 5-35 ° C-on - Páratartalom:> 45% - Tápegység: adapter 220-240V - Teljesítmény: 72W - Tartály kapacitás: 1100 ml - Szárítási kapacitás: 550 ml / 24 óra - Szoba mérete <40 m2
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 13.225 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Shopshine véleményei:

Róbert

2021-01-17 16:32:26

10


nem régen ismertem meg az online pénztárcát , nem használtam belőle még ,szerintem jó dolog

Lajos

2020-11-18 09:25:34

10


minden ok!

Zsuzsa

2020-11-16 06:57:40

10


Gyors szállítás és megfelelő minőségű árú érkezett.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.