Digitális Wifi-s bébiőr kamerával

Digitális Wifi-s bébiőr kamerával
Műszaki cikk Távfelügyeleti rendszer - kamera
Shopshine

KORREKT
9.0
WEBÁRHUÁZ

Digitális Wifi-s bébiőr kamerával A kisgyerek gondozása szinte állandó jelenlétet igényel. A legújabb technológiák fejlesztése azonban lehetővé teszi a gyermek tartózkodási helyének folyamatos figyelemmel kísérését, fizikai jelenlét nélkül. Az elektronikus készülék egy olyan eszköz, amely mind a képet, mind a hangokat továbbítja a gyermek szobájából. A készlet egy LCD Display-el ellátott vezérlőegységből és egy kamerával ellátott felvevőegységből áll. A készülék továbbítja a jeleket a 2,4 GHz-es sávban, ennek köszönhetően hosszú hatótávolsággal rendelkezik. A szabad térben eléri a 260m-t és a szobákban attól függ, hogy hány akadályt kell „kikerülni” (kb. 50 méter). A vezérlőegységnek van egy LED-kijelzője, amely egyedülállóan meghatározza, hogy a rögzítőegység elérhető-e. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizze, hogy a lakásban vagy a házban milyen biztonsággal használhatja a készüléket és azt, hogy a gyermek közelében található helyzet teljesen szabályozott. A kamera funkció lehetővé teszi a gyermekszobák állandó megtekintését és az infravörös fényt kibocsátó LED-ek az éjszakai üzemmódban is működnek, anélkül, hogy intenzív világítást kellene aktiválni. Az elektronikus baba monitornak is van hangátviteli funkciója. Ennek köszönhetően meghallgathatja, hogy mi történik a gyermekével vagy beszélni tud vele a saját eszközzel. A vezeték nélküli babafigyelő funkciója egy távolról is elindítható kellemes dallam lejátszása. Ezenkívül az elektronikus baba monitor egy hőmérséklet-érzékelővel van ellátva, amit a vezérlőegység főképernyőjén megjelenít. A vezérlőegység a belső akkumulátorról (a töltővel együtt) üzemel. A készülék működése nagyon egyszerű - csak csatlakoztassa a készüléket a fényképezőgéphez a tápegységhez, állítsa be a fényképezőgépet, hogy a gyermek látható legyen, majd kapcsolja be a vezérlőegységet a képernyőn (a készülék az akkumulátorral vagy csatlakoztatás után). A teljes akkumulátor kapacitása 8 óra és pontos hossza függ az átvitt jelek intenzitásától és számától. A kamerával felszerelt egységnek van egy állványa, amelyen a 360 ° -os forgófej van felszerelve (emellett lehetőség van a 180 ° -os dőlésszög beállítására). Ennek köszönhetően bárhol beállíthatja azt és úgy állíthatja be, hogy biztosítsa a gyermek optimális figyelését. ÉJSZAK MÓD - infravörös látás a sötétben - azonnali és teljes kép a helyzetről a gyermek tartózkodási helyén, intenzív megvilágítás nélkül. 2-ÚTKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ - a készülék mindkét irányban hangokat továbbít, ami lehetővé teszi a gyors és azonnali reakció megkezdését SPECIFIKÁCIÓ - a készlet súlya 290g-os, a készlet egy állomásból áll, egy kamerával, egy 2 ”-os LCD kijelzővel rendelkező vevővel, 2 db 2,4 GHz-es tápegységgel. HŐMÉRSÉKLET ELLENŐRZÉSE - a készülék környezeti hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 14.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Shopshine véleményei:

Róbert

2021-01-17 16:32:26

10


nem régen ismertem meg az online pénztárcát , nem használtam belőle még ,szerintem jó dolog

Lajos

2020-11-18 09:25:34

10


minden ok!

Zsuzsa

2020-11-16 06:57:40

10


Gyors szállítás és megfelelő minőségű árú érkezett.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.