Világító rénszarvas szánnal – meleg fehér LED

Világító rénszarvas szánnal – meleg fehér LED
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

204 db LED a garantáltan meghitt hangulatért. Díszítsd fel lakásodat karácsonyi hangulatba! Meleg fehér LED –el. Hozd létre már most a karácsonyi hangulatot a lakásodban ennek a Világító rénszarvas LED –el, ami egy szánt húz maga után! Sosincs túl korán elkezdeni a karácsonyi dekoráció beszerzését. Helyezd az ablakpárkányra, vagy akár a polcra, asztalra, mindenhol garantáltan feldobja majd a lakást, sőt a karácsonyi hangulat magával fog ragadni! A LED diódák rendkívül energiatakarékosak és hosszú üzemidőre tervezték, a készlet több órányi világítást tesz lehetővé, és nem növeli a karácsonyi kiadásainkat sem. A termék tulajdonságai: LED szín: meleg fehér Belső használatra Teljesítmény: 6W Védelem: IP20 Világítólánc hossza: 11 m Tápkábel hossza: 1,5 m LED -ek száma: 204 db Méretek: A készlet maximális hossza: kb. 128 cm A rénszarvas hossza: 45 cm Agancs szélessége: 20 cm A rénszarvas maximális magassága: 46 cm A rénszarvast a szánnal összekötő zsinór hossza: 52 cm Szán hossza: 52 cm A szán maximális szélessége: 23 cm Mit rejt a csomag? 1 darab Világító rénszarvas szánnal – meleg fehér LED Fém csapok az agancsokhoz való rögzítéshez
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 16.290 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dávid

2023-02-08 23:19:09

10


.

Dávid eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltánné

2023-02-08 21:00:53

8


teljes mértékben meg voltam elégedve.

Andrea

2023-02-08 20:52:10

9


Elégedett voltam az online márkaboltok honlappal és a munkatársakkal. Gyors és precíz ügyintézés jellemezte a vásárlást.

Andrea eddig 19.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.