Vezeték nélküli billentyűzet és egér - - Fekete

Vezeték nélküli billentyűzet és egér - - Fekete
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Mondj le az idegesítő kábelekről! Használd kényelmesen és egyszerűen billentyűzeted és egered. Az egér 4 különböző DPI-vel rendelkezik, aminek váltását a rajta lévő gombbal teheted meg. Több gyorsfunkció a billentyűzeten. Kényelmes, kellemes tapintású, legújabb generációs vezeték nélküli multimédiás billentyűzet egérrel. Elegáns kialakítása, a billentyűzet alacsony billentyűi és az egér sima, fényes felülete miatt tökéletesen illeszkedik az íróasztalra a többi tartozékkal együtt. A billentyűzet további multimédiás funkcióbillentyűkkel rendelkezik. Megkönnyítik: a Sajátgép mappa megnyitását, a webböngésző, a levelezés, a számológép és a kedvenc oldalak gyors elindítását. Ugyanakkor a médialejátszót is kényelmesen, közvetlenül vezérelheted további billentyűkkel (elérhető funkciók: előző szám, következő szám, play/pause - lejátszás/leállítás, Mute - a hang elnémítása) és beállíthatod a hangerőt. A betűket és szimbólumokat a legújabb UV-technológiával nyomtatták, és egy speciális védőréteggel vonták be, amely nagy kopásállóságot biztosít. Kiváló minőségű, az elektrosztatikus feltöltődésnek ellenálló anyagokból készült. Védett az elektromágneses interferencia keletkezése ellen. A készlet notebookokkal és asztali számítógépekkel egyaránt működik. A termék tulajdonságai: Egér DPI: 800/1200/1600 DPI Optikai szenzor Egér és billentyű működés: 2x AAA elem (nem a csomag része) Hatótáv: kb 0,8 m Adapter csatlakozás: USB Mit rejt a termék doboza? 1x 2,4 GHz adapter 1x billentyűzet 1x egér
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 10.490 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Andrea

2023-02-09 10:02:32

10


4444

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:02:11

10


3333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:01:41

10


22333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.