Univerzális telefontartó- Mindig legyen szem előtt!

Univerzális telefontartó- Mindig legyen szem előtt!
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Tökéletes filmezéshez, olvasáshoz, videohíváshoz Felszabadulást nyújt a kezeidnek Használd bátran a legkülönbözőbb helyeken Stabil megbízható rögzítés 360° forgatható és állítható dőlésszög Szeretsz a mobilodon filmezni, de elfárasztó tartani? A hosszas videóhívások teljesen lekötik a kezed? Ha a legalább az egyikre a válaszod: igen, akkor ezt a telefontartót imádni fogod! Segítségével akár egész nap telefonozhatsz és filmezhetsz otthon, szabadban vagy akár utazás alatt. Kivitelezésének köszönhetően a legtöbb készülékkel kompatibilis. A speciális kialakítása miatt változatos helyeken rögzíted a készüléked. Mindez állítható dőlésszöggel és 360 fokban forgható kialakítással párosul. Ráadásul, utazás közben is bármikor veled lehet. Összecsukva, alig 13 cm-t tesz ki. Ezentúl nem fog gondot jelenteni az órákon át tartó ágyból történő telefonozás, és még az arcodba se fog esni a telefonod. Használd bátran a konyhában főzés során, az ágyban skype-oláshoz, esetleg olvasáshoz vagy videóhíváshoz! Az Univerzális telefontartó tulajdonságai: - Színe: Fekete - Anyagaa: ABS - Mérete: 3,8 x 9 x 3,5 cm - 360 fokban forgatható - Állítható dőlészög - Kompatibilis 3,8 és 5,4 hüvelyk közötti telefonokkal - Zsebben is hordozható Mit rejt a termék doboza? - 1 db Univerzális telefontartót
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.890 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Andrea

2023-02-09 10:02:32

10


4444

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:02:11

10


3333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:01:41

10


22333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.