Újratölthető vákuumszivattyú és pumpa 2 az 1-ben (InnovaGoods)

Újratölthető vákuumszivattyú és pumpa 2 az 1-ben (InnovaGoods)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Kis helyen is elfér, így, ha strandra mész nem kell nagy pumpákat magaddal cipelni. Nincs több kínlódás a matracok leengedésével sem. Vákuumcsomagoláshoz is tökéletes. A 2 az 1-ben újratölthető vákuumszivattyú és pumpa kompakt és könnyű, többfunkciós kialakítással, amely alig foglal helyet, így bárhova könnyen elvihető és használható. Vákuumcsomagoláshoz is alkalmas, kiszívja a levegőt a ruhák, élelmiszerek stb. szelepes zsákjaiból. Pumpaként is működhet, sport- vagy vízi tárgyakhoz (pl. lábdák, úszók, stb.). Folyamatosan maximum 10 percig működik, majd automatikusan kikapcsol. Újratölthető vákuumszivattyú és pumpa 2 az 1-ben tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag. Ötletes és hordozható kialakítás Elektromos, újratölthető, ergonomikus. 2 az 1-ben funkció. Kompakt kicsi méret. USB-ről tölthető: USB-mikro-USB-kábelt tartalmazz Működés: 10 perces ciklusokban. Automatikus leállás. Tartozék: felfújó és szívó kiegészítők. Kompatibilis az összes szelepes vákuumzsákkal. LED töltésjelző. Kényelmes és egyszerű használat. Könnyű és könnyen kezelhető. Kis helyet foglal. Könnyen szállítható és tárolható. Akkumulátor: Li-ion 3,7 V / 500 mAh Teljesítmény: 2 W DC in: 5 V / 1000 mA Méretei kb.: 9,5 x 4 x 4,8 cm Mit rejt a csomag? 1 × Újratölthető vákuumszivattyú és pumpa 2 az 1-ben 1 × USB-mikro-USB-kábel Felfújó és szívó tartozékok: 2 × fém tű; 1 × műanyag fúvóka a kompressziós funkcióhoz, 2 × szívó fúvóka a vákuumzsákokhoz való alkalmazáshoz (kompatibilis az összes szelepes vákuumzsákkal).
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 7.190 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

József

2023-03-29 17:14:21

10


Minden rendben volt.

József eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-03-29 15:35:50

10


Teljes mértékben elégedett vagyok az áruház szolgáltatásaival.

Andrea eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

István

2023-03-29 10:26:29

10


Csak ajánlani tudom!


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.