Újratölthető kézi porszívó

Újratölthető kézi porszívó
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Újratölthető, vezeték nélküli kézi porszívó tartozékokkal, amely hordozható, könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően nagyon praktikus és könnyen használható bárhol, ahol szükség van rá. Emellett különválasztható, így könnyebben tisztítható és tárolható. Kivehető, átlátszó tartálya lehetővé teszi, hogy könnyedén megtekinthesd a tartalmát. Kivehető, mosható és újrafelhasználható szűrővel rendelkezik, ami pénzt takarít meg, mivel nincs szükség cserére. 2 féle szívófúvókát tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak a tisztítandó terület követelményeihez és jellemzőihez. A széles szívófúvóka ideális az általános mindennapi takarításhoz (padló, morzsák, por, állatszőr stb.). A lapos szívófúvóka hasznos a sarkok, ülések, ablakok, nehezen hozzáférhető területek stb. tisztításához. A kefés szívófúvóka tökéletes a kárpitokhoz, szőnyegekhez, billentyűzetekhez stb. Ez a ciklonikus szívórendszerrel ellátott többcélú porszívó rendkívül sokoldalú, mivel az autó, az otthon stb. gyors tisztítására használható, hatékonyan eltávolítva a szennyeződéseket. Egyetlen be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik, a mellékelt USB töltőkábel pedig LED-es töltésjelző lámpával rendelkezik. USB töltés: LED-es fényjelzés töltéskor. Szétcsatolható, így könnyebben lehet tárolni és takarítani. Vezeték nélküli technológia. Használd otthon a házban, vagy akár autódban. A termék tulajdonságai: Anyag: ABS Szín: Szürke, Átlátszó Szívóteljesítmény: 5000 Pa Teljesítmény: 70 W Akkumulátor: V / 2000 mAh DC bemenet: 5 V / 2 A DC kimenet: 8,4 V Hozzávetőleges mérete: Ø6,7 x 36,5 cm Design: Eredeti és hordozható Típus: Újratölthető, Vezeték nélküli, Kompakt Többcélú felhasználás: Sokoldalú és adaptálható Kivehető, mosható és újrafelhasználható szűrő: Környezetbarát Kivehető tartály: átlátszó, könnyű és gyors rálátás a tartalomra Mit rejt a termék doboza? 1 db újratölthető, vezeték nélküli kézi porszívó 1db Széles szívófúvóka 1db Lapos szívófúvóka 1 db Szívófúvóka kefével
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 10.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

József

2023-03-29 17:14:21

10


Minden rendben volt.

József eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-03-29 15:35:50

10


Teljes mértékben elégedett vagyok az áruház szolgáltatásaival.

Andrea eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

István

2023-03-29 10:26:29

10


Csak ajánlani tudom!


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.