Tusvonal, szemhéjtus sablon

Tusvonal, szemhéjtus sablon
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Lerövidítheted a sminkelés idejét. Tökéletesen egyforma sminkelést készíthetsz vele pillanatok alatt.</strong></em></span> </p> <p><strong><span style="font-size:16px;">Sikerül mindig kisminkelned magad időre? Olyan a végeredmény ahogy elképzelted? <br /> Nem gondolod, hogy ezen változtatni kellene?</span></strong> </p> <img alt="" src="https://topbolt.hu/custom/topbolt/image/cache/w0h0q100np1/ckeditor/upload-2019-11-25-112816.gif" style="font-size: 16px; font-weight: 700; width: 50%; float: right;" /> <div> <div> <div> <p><span style="font-size:16px;">A Topbolt Tusvonal, szemhéjtus sablonjával nem csak időt spórolhatsz, hanem garantáltan egyforma tusvonalakat is tudsz rajzolni. Nem szükséges hozzá különösebb kézügyesség.<br /> A két különböző sablon használatával gyerekjáték lesz a szemhéjadat kifestened, és a tökéletesen egyenes tusvonalakat meghúznod. Mindezt szinte pillanatok alatt. </span> </p> <p><span style="font-size:16px;"><strong>A Tusvonal, szemhéjtus sablon tulajdonságai: </strong><br /> Méret: 7.5 x 3 cm</span> </p> <p><span style="font-size:16px;">Anyag: puha műanyag</span> </p> <p><span style="font-size:16px;">Az egyik formázóval a szemhéjad festheted meg, a másikkal tusvonalat húzhatsz</span> </p> <p><span style="font-size:16px;"><strong>Mi van a dobozban?</strong><br /> 2 db Tusvonal, szemhéjtus sablon</span> </p> <hr /> <p><object product_sku="FHO-012" type="addtocart"></object> </p> <p><em><strong><span style="font-size: 18px;">Ne aggódj! Nyugalom garancia!</span></strong></em> </p> <p><span style="font-size: 16px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küld vissza 14 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát.</span>  </p> </div> </div> </div> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.690 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dávid

2023-02-08 23:19:09

10


.

Dávid eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltánné

2023-02-08 21:00:53

8


teljes mértékben meg voltam elégedve.

Andrea

2023-02-08 20:52:10

9


Elégedett voltam az online márkaboltok honlappal és a munkatársakkal. Gyors és precíz ügyintézés jellemezte a vásárlást.

Andrea eddig 19.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.