Többfunkciós DIY varrókészlet

Többfunkciós DIY varrókészlet
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Jó minőségű szerszámok Elsajátíthatod a varrás alaplépéseit Haladó varróként már bármire használhatod a készletet eszközeit Nem kell majd varróhoz menned, mert otthon is megcsinálhatod, amire szükséged van A varrókészlet szerszámai a legjobb anyagokból készülnek a megfelelő használat érdekében. Innovatív kialakításuknak köszönhetően ezek az eszközök alkalmasak az anyagok könnyű, egyszerű steppelésére és varrására. A készlet tartalmazza az összes szükséges felszerelést a kezdő, otthoni varráshoz, de megfelelő lehet haladó varrók számára is. Ezzel a készlettel már nem kell minden egyszerű szegélyezés miatt varrónőhöz menned! Használata: Első lépés: Vágd le az anyag végét ferdén, majd a ferde csíkot fordított oldallal vezesd be felfelé a ferdepánt készítőbe, majd húzd át az anyagot rajta. Második lépés: Egy tűvel rögzítsd a ferde anyagot a vasalódeszkához, és vasald le. A ferdepánt készítő segítségével az egyik kezeddel tudod húzni az anyagot, a másikkal pedig vasalni. Harmadik lépés: Miután ezzel elkészültél, következhet a varrás. Az állítható szélességű (5mm-20mm) ferdepánt felvarró talp és a fa varrótű segítségével rögzítsd a ferdepándot anyagra, és készen is van. A képeken látható, hogyan kell használni az eszközöket. A termék tulajdonságai: Anyag: fém, műanyag, fa Mit rejt a készlet? 50 db gombostű 1 db ferdepánt felvarró talp 4 db ferdepánt készítő (25mm, 18mm, 12mm, 6mm) 4 db varrássegítő klipsz 1 db fa varrótű
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 7.890 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Andrea

2023-02-09 10:02:32

10


4444

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:02:11

10


3333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:01:41

10


22333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.