Téli WC ülőke huzat

Téli WC ülőke huzat
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

<p><p><span style="font-size:18px;"> <img data-hover="" data-link="" data-pid="" data-toggle="" id="a3b-c57-1b2-c74" src="https://kutyubazar.hu/media/wysiwyg/KBL-967_T_li_WC_l_ke_huzat_10_.jpg" style="width: 60%; float: right;" title="Kép címe" /></span> </p> <p id="368-79b-c77-b61"><span style="font-size:18px;"><strong> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Többé ne ülj le a jéghideg ülőkére!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Vastag, puha és nyújtható anyagból készült!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" /> Kézzel és mosógépben is mosható!<br /> <img alt="pipa" height="25" src="https://kutyubazar.hu/img/pipa.png" width="25" />  Gyorsan száradó Higiénikus kialakítás!</strong><br /> <br /> Mi nők mindig is hátrányban voltunk a Mosdóban! Ez különösen igaz a téli hónapokban. Hiszen a hétköznapi kényelmetlenségek mellett, még szembenézhetünk a hideg ülőke megpróbáltatásaival is.<br /> <br /> De ennek azonnal véget vethetsz!<br /> <br /> Többé ne ülj le dideregve és remegve! Inkább válaszd a vastag, puha és kényelmes felületet. Ami egy higiénikus felnyitó fogóval is kiegészül. Így még az ülőke felső részét sem kell megérintened.<br /> <br /> Tökéletes kiegészítő minden nő számára, ebben a dermesztő hónapokban. A kialakítása tökéletesen illeszkedik a magyarországi szabványokhoz!<br /> <br /> Ráadásul nem szöszölődik és akár még mosógépben is kimosható.<br /> <br /> <strong>Téli WC ülőke huzat Tulajdonságai:</strong><br /> - Anyaga: Spandex<br /> - Mérete: 36cm x 44cm<br /> - Flexibilis kialakítás<br /> - Színe: Szürke<br /> - Vastag Plüss kialakítás<br /> - Tökéletesen illeszkedik, O, U, illetve négyszög kialakítású ülőkékhez<br /> - Mosógépben is mosható<br /> - Gyorsan szárad<br /> <br /> <strong>Mit rejt a termék doboza?</strong><br /> - 1 db Téli WC ülőke huzatot</span> </p> <hr /> <p><span style="font-size:18px;"><em><strong>Ne aggódj! Nyugalom garancia!</strong></em></span> </p> <p><span style="font-size:18px;">Rendeld meg a terméket, és ha nem vagy megelégedve küldd vissza 30 napon belül és mi visszaadjuk a teljes vételárát! Írj egy emailt az info@topbolt.hu címre. A tárgymezőbe írd be, hogy TERMÉK VISSZAKÜLDÉS. Kérjük csatold a levélhez a megrendelési azonosítódat, és röviden írd meg mi volt a gond a termékkel, és hogy milyen bankszámlára utaljuk a pénzt. Az ép termék beérkezése után 30 napon belül visszautaljuk a nálunk vásárolt termék teljes vételárát. </span> </p> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Lászlóné

2023-03-21 13:00:37

10


Mindig itt vásároltok sporolásom összesen eddig csak a termékeken 30 ezer ft

Lászlóné eddig 16.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Éva

2023-03-21 11:59:10

10


Ok

Éva eddig 2.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsuzsa

2023-03-21 11:49:51

10


Minden ok!

Zsuzsa eddig 14.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.