Menü
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?

Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe

Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Varázsold szõrtelenné egyetlen mozdulattal ruháidat! Mágnesként vonza az elhullott szõrszálakat, A csomag egy kisebb és egy nagyobb szösztelenítõt is tartalmaz, Imádott házi kedvenced hullatja a szõrét? Többé nem lesz probléma! Ha van kis kedvenced, akkor Te is tudod, hogy sokszor nagy fejfájást tud okozni az általa szertehagyott ''szõr-tenger'', A kisállatokból kihullott szõr szinte mindenhol ott van, a szõnyegtõl kezdve a kanapén át a ruházatunkig, Letakarításuk azonban idõigényes, pepecselõs munka, Azonban ez most megváltozik! Ezzel a Szösztelenítõvel pillanatok alatt szõrmentessé varázsolhatod ruházatodat és lakásodat, Speciális kialakításának köszönhetõen igen nagy felületet tehetsz szõrmentessé elképesztõen rövid idõ alatt, Nem kell többé bajlódnod különbözõ elavult eszközökkel, hiszen a kütyü mikroszálai igazi mágnesként fogják magukhoz vonzani a szõrszálakat, A termék tartalmaz egy beépített szõrtárolót is, így könnyedén megszabadulhatsz az összegyûjtött szõrtõl, szintén egyetlen egy mozdulattal, Ráadásul most egy kisméretû állatszõr eltávolító kefét is a csomagba rakunk, mindezt a nagy termék mellé, Így bárhová magaddal viheted a kütyüt, és bármikor szösztelenítheted ruházatodat, A Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe tulajdonságai: Anyag: mûanyag Szín: kék, fehér Mit rejt a termék doboza? 1 db Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe 1 db Kis méretû szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe 1 db Tároló Varázsold szõrtelenné egyetlen mozdulattal ruháidat! Mágnesként vonza az elhullott szõrszálakat, A csomag egy kisebb és egy nagyobb szösztelenítõt is tartalmaz, Imádott házi kedvenced hullatja a szõrét? Többé nem lesz probléma! Ha van kis kedvenced, akkor Te is tudod, hogy sokszor nagy fejfájást tud okozni az általa szertehagyott ''szõr-tenger'', A kisállatokból kihullott szõr szinte mindenhol ott van, a szõnyegtõl kezdve a kanapén át a ruházatunkig, Letakarításuk azonban idõigényes, pepecselõs munka, Azonban ez most megváltozik! Ezzel a Szösztelenítõvel pillanatok alatt szõrmentessé varázsolhatod ruházatodat és lakásodat, Speciális kialakításának köszönhetõen igen nagy felületet tehetsz szõrmentessé elképesztõen rövid idõ alatt, Nem kell többé bajlódnod különbözõ elavult eszközökkel, hiszen a kütyü mikroszálai igazi mágnesként fogják magukhoz vonzani a szõrszálakat, A termék tartalmaz egy beépített szõrtárolót is, így könnyedén megszabadulhatsz az összegyûjtött szõrtõl, szintén egyetlen egy mozdulattal, Ráadásul most egy kisméretû állatszõr eltávolító kefét is a csomagba rakunk, mindezt a nagy termék mellé, Így bárhová magaddal viheted a kütyüt, és bármikor szösztelenítheted ruházatodat, A Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe tulajdonságai: Anyag: mûanyag Szín: kék, fehér Mit rejt a termék doboza? 1 db Szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe 1 db Kis méretû szösztelenítõ, szöszeltávolító, állatszõr eltávolító kefe 1 db Tároló
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 5.490 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 57% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Tibor

2023-05-27 10:59:25

9.5


Teljesen korrekt megbízható bolt.

Tibor eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Natalja

2023-05-26 16:01:47

10


Tejesen elégedett vagyok a termékkel. Gyors szállítás. Korrekt ügyintézés.

Attila

2023-05-25 10:41:26

10


Rendben volt a megrendelés azt kaptam amit telefonon leegyeztettem és online megrendeltem.

Attila eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem