Szerelő gyermekjáték készlet, összerakható kisautóval

Szerelő gyermekjáték készlet, összerakható kisautóval
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Tökéletes játék ezermester palántáknak! A gyerkőcöd átélheti az építés örömét! Sérülések, nélkül lehet játszani 'szerelősdit'! Két különböző módot építhető fel az autó! A te gyerkőcöd is imád a szerszámos láda körül matatni? Áthatja őt a műszaki érzék, az építési vágy? Akkor ezt a készletet neki találták ki! A játék segítségével veszélyek és sérülések nélkül alkothat, de még hogyan! A darabokból önállóan építhet fel egy autót. Ráadásul két különböző formát is kölcsönözhet neki. Ily módon kreálhat egy sport, vagy egy nyári szabadidőd autót, mindez csak rajta áll. Neki kell behajtania a csavarokat a fúró segítségével, valamint az egész karosszériát felépíteni, a kerekeket a helyére igazolni és így tovább, ahogy az életben. Mi történik, ha végéhez ér? Akkor kap egy olyan autót, amit ő maga épített fel, s büszke lesz a teremtményére. Az autó valósághű motorhanggal, s fényekkel indul majd el az első útjára. A játék bármikor szét, illetve összeszerelhető. Korlátok nélkül. A szerelő gyermekjáték készlet tulajdonságai: - Autó mérete: 20 x 6,5 x 10,5 cm - Csomag mérete: 39,5 x 6,5 x 27,5 cm - Valósághű hangokat és fényeket bocsájt ki - A készlet 30 db cserélhető autóalkatrészt tartalmaz - Működése: Motor 2x AG13 elem (tartozéka a csomagnak), Fúró 2x AA (ceruza) Elem szükséges hozzá (nem tartozéka a csomagnak) - Ajánlott kor 3 éves kor felett Mit rejt a termék doboza? - 1 db szerelő gyermekjáték készletet
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 8.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

György

2023-01-27 11:48:34

7.5


ll

Éva

2023-01-27 10:45:38

10


Korrekt volt minden.

Éva eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zoltán János

2023-01-27 08:31:00

9.5


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.