Szépségápolási adventi kalendárium

Szépségápolási adventi kalendárium
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Lepd meg barátod, anyukád vagy partnered ezzel a kalendáriummal. Díszes kivitelezés. 24 különböző ajándékkal. Modern Design. MODERN DESIGN A bemutatott karácsonyi szett megjelenésében határozottan különbözik az interneten elérhető többi kalendáriumtól, amelyeket kartonablakok összenyomásával lehet kinyitni. Az eredeti csomagolásban, amelyet grafikusok terveztek, 24 ajándék található, külön dobozokba csomagolva, számokkal és karácsonyi mintákkal. Az egészet színben hozzá illő masni díszíti. AJÁNDÉKOK DÍSZÍTETT DOBOZKÁBAN Annak köszönhetően, hogy az ajándékok különálló, ünnepi mintákkal díszített dobozokban vannak, mindegyikük egyedi kis ajándék lehet, amelyet egy szerettednek adhatsz. Tökéletesek az adventi játékhoz is, az úgynevezett „karácsonyi ajándékkeresés”, amely során a címzett a lakásban keresi az ajándékokat. A termék tulajdonságai: Méret: 26,5 cm x 7,5 cm x 31 cm Súly: kb 1,4 kg Díszes dobozka Mit rejt a termék doboza? 24 db különböző ajándék (képeken látható) SZÉPSÉGÁPOLÁSI AJÁNDÉKOK Ezt az egyedi adventi naptárat biztosan értékelni fogják a trendeket követő nők. Belül ékszereket és olyan tárgyakat is találhatóak, amelyek segítenek a mindennapi tevékenységekben. Ha szeretnéd kellemesebbé tenni a karácsony előtti várakozási időt anyukádnak/barátodnak vagy a partnerednek, ez az ajándékkészlet tökéletes megoldás. TÖBBFUNKCIÓS CSOMAGOLÁS A doboz, amelyből az összes ajándékot kivesszük, tökéletes karácsonyi rendszerezőnek, mindenféle apró kiegészítőt beletehetsz. Ez egy ökológiai alternatíva arra is, hogy karácsonyi ajándékot csomagolj szeretteidnek. Nem kell újra karácsonyi csomagolópapírokat vagy dobozokat vásárolni.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 14.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 54% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

József

2023-03-29 17:14:21

10


Minden rendben volt.

József eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-03-29 15:35:50

10


Teljes mértékben elégedett vagyok az áruház szolgáltatásaival.

Andrea eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

István

2023-03-29 10:26:29

10


Csak ajánlani tudom!


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.