Szabadkezes nagyító LED lámpával (InnovaGoods)

Szabadkezes nagyító LED lámpával (InnovaGoods)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Multifunkciós Praktikus Sokoldalúan használható Szükséged lenne egy nagyítóra a munkád során? Az InnovaGoods szabadkezes nagyítója LED lámpával van felszerelve, melynek előnye, hogy nem kell használnod hozzá a kezedet, így lehetőséged nyílik különféle feladatok ellátására is. A terméknek van egy fő lencséje 2-szeres nagyítással és egy másik kisebb másodlagos lencsével, amely lehetővé teszi a nagyobb (x5) nagyítást. A LED lámpa is megkönnyíti a láthatóságot. Be- és kikapcsolása a be-/kikapcsoló gombbal történik, és 3 x AAA elemmel működik (nem tartozék). Nagyon praktikus eszköz, hiszen szabadkezes kialakítású és több pozícióba is elhelyezhető. Tartalmaz egy állítható zsinórt, így könnyen akasztható a nyakba. Csúszásmentes alapja szilárd tartást biztosít. Ideális eszköz, ha olvasol, varrsz, kézműveskedsz, barkácsolsz vagy javítasz valamit. Termékjellemzők: Anyaga: PP Szín: fekete Nagy objektív: 2-szeres nagyítás Kis objektív: 5-ös nagyítás LED lámpa: 2 x 0,06 W Be/ki gomb: Egyetlen gomb Elemről működik Csúszásmentes alappal Zsinórral az akasztáshoz Könnyen kezelhető Mérete: kb. 13,5 x 23 x 2 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Szabadkezes nagyító LED lámpával (InnovaGoods)
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 5.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Zsolt

2023-03-24 22:37:51

10


Ha minden ötcsillagos, milyen egyéb vélemény írjak még?

Lászlóné

2023-03-24 21:08:05

10


10 pont

Viktor

2023-03-24 12:31:38

10


Korrekt volt minden

Viktor eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.