Somogyi FKF 65221 fali ventilátoros fűtőtest

Somogyi FKF 65221 fali ventilátoros fűtőtest
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Egyszerűen irányíthatod távirányítóval Praktikus megoldás az otthonodba Biztonságos használat Szükséged lenne egy fali ventilátoros fűtőtestre, mely biztonságos otthonra, nyaralóba vagy esetleg a kollégiumba? A Somogyi FKF 65221 fali ventilátoros fűtőteste egy praktikus megoldás, mellyel 1100 W vagy 2200 W fűtési fokozat közül választhatsz. A praktikus eszközön található lengő légterelő lamellák irányítják a kifújt levegőt. A termék teljesen biztonságos, ugyanis túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol. Ezen felül különböző hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például az elektromos termosztát, ablaknyitás érzékelés és a heti program beállítási lehetőség is. A csomagban ráadásul hozzá tartozó távirányítót is találsz. Termékjellemzők: Falra helyezhető Fűtési fokozatok: 1100 W / 2200 W Programozhatóság: heti program / ablaknyitás érzékelés Kikapcsolásidőzítés: 8 óra Csak ventilátor üzemmódban is használható Légtereléssel Termosztáttal Beállítható hőmérséklet tartomány: 18 °C - 45 °C Ideális helyiségméret: 33 m² Zajszint: 60 dB(A) Tápkábel hossza: 1,5 m Tápellátás: 230 V~ / 50 Hz Méret: 65 x 25 x 15 cm Tömeg: 4,2 kg Mit rejt a termék doboza? 1 db Somogyi FKF 65221 fali ventilátoros fűtőtest 1 db távirányító
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 36.490 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 1.500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

László

2023-02-04 13:09:41

10


Nagyon elégedett vagyok.

László eddig 32.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Román

2023-02-04 13:00:11

10


szuper

Román eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Dénes

2023-02-04 09:20:40

8


Nagyon jó komunikáció, korrekt kiszállítás.

Dénes eddig 17.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.