Összecsukható, hordozható grillsütő (InnovaGoods)

Összecsukható, hordozható grillsütő (InnovaGoods)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

A HomeFort termékek jelenleg háztartási készülékkel együtt (Például: mosógép, hűtőszekrény) NEM rendelhető! Amennyiben HomeFort terméket szeretne rendelni, kérjük külön adjon le rá megrendelést! Innovatív és modern stílusú. Összecsukhatósága által hordozása egyszerű és gyors. Fa vagy más tüzelőanyag használatára nem alkalmas. Vasból készült grillsütő. Ez a vas grillsütő masszív, helytakarékos és könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, ha egyszerűen kihajtod a lábait, és a földre vagy egy asztalra (sima, stabil és hőálló felületre) helyezed. Ideális egy grillpartihoz (2 fő), és nagyon könnyen használható és tisztítható. A grillsütő meggyújtásához tűzgyújtó tablettát, gyújtógélt vagy más, grillezésre alkalmas tűzgyújtót kell használni (nem tartozék), bár a grillsütő hosszabb ideig tartó jobb eltarthatósága érdekében ajánlott a parazsat faszéngyújtóval (nem tartozék) meggyújtani. Fontos megjegyezni, hogy nem alkalmas fa vagy más tüzelőanyag felhasználására. A szén nem tartozék. A termék tulajdonságai: Anyag: vas Szín: fekete Méret (szétnyitva): 41 x 28 x 20 cm Méret (összecsukva): 36 x 27,5 x 6 cm Grill mérete: 35 x 27 cm Kizárólag szénnel alkalmazható Szellőzőnyílás és fogantyú Mit rejt a termék doboza? 1x hordozható, összecsukható faszén grill Rendkívül praktikus és kézreálló asztali faszéngrill, amely modern, összecsukható és hordozható kialakításának köszönhetően bárhová könnyedén szállítható. A könnyű szállítás érdekében szellőzőnyílásokkal és hordozófogantyúval rendelkezik. A kivehető sütőrács lehetővé teszi, hogy bármikor könnyedén hozzá lehessen adni a szenet. Ezenkívül tartalmaz egy alsó védőrácsot is, amely belül, a grillsütő alján helyezkedik el, és amelyre a faszén (max. 1,5 kg) helyezhető.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 9.190 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Imre

2023-01-31 07:39:55

8


minden rendben ment

Imre eddig 3.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

János

2023-01-30 23:45:31

10


❤️❤️

János eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-30 22:30:44

10


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.