Menü
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok onlineTombola Mi az onlinePénztárca?

Öntapadós szalag, ruhafixer - - S

Öntapadós szalag, ruhafixer - - S
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Helyén tartja ruháidat! Használatával mindig magabiztos lehetsz öltözékedben! Kíméletes ruháid anyagával. Veled is előfordult már, hogy egy nagyon csinos szoknyát, ruhát, vagy felsőt vásároltál, ám amikor elmentél benne otthonról, rájöttél, hogy fel- vagy éppen lecsúszik rólad a ruhadarab? Mi nők tudjuk milyen fontos az öltözködés a megfelelő önbizalomhoz. Az azonban bárkit kellemetlenül érinthet, ha járás közben felcsúszik a szoknyánk, és folyton-folyvást igazgatni kell. Vagy éppen felsőnk mutat többet, mint szeretnénk. Sajnos gyakran, a ruhadarabok ezen tulajdonságára, már csak vásárlás után, a mindennapi használat során jövünk rá, amitől okkal érezhetjük magunkat zavarban. Ezekre a helyzetekre nyújt praktikus és gyors megoldást az öntapadós ruhafixer szalag, melyet akár táskádba rejtve is magadnál tarthatsz! A kétoldalú ragasztószalag egyszerre tapad bőrödhöz és ruhaneműdhöz, láthatatlan kialakításának köszönhetően észrevétlenül beleolvad öltözékedbe. Felejtds el a gemkapcsokat és társait, hiszen azokkal idővel csak kárt teszel ruháid anyagában! Ezek a szalagok kíméletesek ruháidhoz, garantáltan nem hagynak nyomot maguk után. Az öntapadós szalag tulajdonságai: Mérete: S, M, L S: 1.2 x 8.5 cm M: 1.8 x 8.5 cm L: 2 x 8.5 cm Színe: Átlátszó Anyaga: PET kétoldalú ragasztószalag Mit rejt a termék doboza? 36 db öntapadós szalagot
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 2.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 57% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Tibor

2023-05-27 10:59:25

9.5


Teljesen korrekt megbízható bolt.

Tibor eddig 1.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Natalja

2023-05-26 16:01:47

10


Tejesen elégedett vagyok a termékkel. Gyors szállítás. Korrekt ügyintézés.

Attila

2023-05-25 10:41:26

10


Rendben volt a megrendelés azt kaptam amit telefonon leegyeztettem és online megrendeltem.

Attila eddig 9.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem